ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Και φέτος, η MAC Cosmetics επιμελείται όλα τα make up looks του Hautes Grecians 2023


JTeam

1 Ιουνίου 2023

Και φέτος, η MAC Cosmetics επιμελείται όλα τα make up looks του Hautes Grecians 2023
Το JennyGr διοργανώνει το “Hautes Grecians 2023”, τον πιο upper θεσμό της Ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και οι κορυφαίοι makeup artists δεν θα μπορούσαν να λείπουν

Το 5o Hautes Grecians είναι γεγονός και στις 7 Ιουνίου θα μας «ταξιδέψει» στην ελληνική μόδα.

Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επιστρέφει για το 5ο edition του, στην πιο ιδιαίτερη θεματική του μέχρι σήμερα. Η Ελευσίνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023, γίνεται το σκηνικό του HG23 και μαζί, αφηγούνται μια ιστορία αναγέννησης.

Αυτή τη μοναδική βραδιά ωδή στη μόδα και στην ομορφιά το μακιγιάζ των μοντέλων αναλαμβάνει για ακόμη μία χρονιά η ΜAC Cosmetics, το brand που θα φέρει όλες τις νέες hot τάσεις στο catwalk.

Jenny.Gr

H MAC Cosmetics θα βρίσκεται στα backstage του Hautes Grecians 2023 και θα δημιουργήσει μοναδικά makeup looks που θα απογειώσουν τις collections των σχεδιαστών.

Δεν είναι τυχαίο που η MAC Cosmetics είναι πάντα στα κορυφαία fashion events σε όλο τον κόσμο έχοντας την επιμέλεια των make up looks των σπουδαιότερων fashion designers.

Με αμέτρητα shows ανά τον κόσμο, η MAC Cosmetics γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο beauty brand να δημιουργεί τις τάσεις στο μακιγιάζ για όλες τις επερχόμενες σεζόν και εμείς ανυπομονούμε να ζήσουμε live αυτή τη μαγική εμπειρία. Άλλωστε, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα με ποιον τρόπο να αναδείξουν κάθε fashion look.

Η φετινή διοργάνωση γίνεται στην Ελευσίνα και βάζει σε ξεχωριστή θέση τη Ελευσίνα, αλλά και τη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης. Η Ελευσίνα ως ανθώνας, ένας κήπος από πράξεις και ιδέες, υποδέχεται το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα του HG και τη δυναμική ομάδα σχεδιαστών του, παλιών και νέων, για να δημιουργήσουν μαζί αυτόν τον Ιούνιο έναν νέο, σύγχρονο μύθο.

Jenny.Gr

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τους σκοπούς των:

  • ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού)
  • Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά»

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας από το viva ΕΔΩ.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

Aκολουθείστε το @maccosmeticsgreece και επισκεφτείτε το maccosmetics.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.