ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Η L’Oréal Professionnel θα δημιουργήσει τα απόλυτα hair looks στο Hautes Grecians 2023


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Η L’Oréal Professionnel θα δημιουργήσει τα απόλυτα hair looks στο Hautes Grecians 2023
Και φέτος, το JennyGr διοργανώνει το “Hautes Grecians 2023”, τον πιο upper θεσμό της Ελληνικής Υψηλής Ραπτικής

Το Ηautes Grecians επιστρέφει ανανεωμένο σε λίγες μέρες και έρχεται να μας να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική. Το 5ο Hautes Grecians θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου και θα μας «ταξιδέψει» στη μόδα, στην ομορφιά και στη δημιουργικότητα, από το σκοτάδι στο φως!

Η L’Oréal Professionnel θα βρεθεί και αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Hautes Grecians με την ομάδα των κορυφαίων hair experts της. Η αγαπημένη επαγγελματική μάρκα, που βρίσκεται πάντα στα backstage των σημαντικότερων fashion events των μητροπόλεων της μόδας, ολοκληρώνει με μοναδικό τρόπο τις εμφανίσεις των μεγαλύτερων fashion designers δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά hair looks. Η L’Oréal Professionnel, ηγέτιδα μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών και δημιουργός των διεθνών hair trends, συμβάλλει με την καλλιτεχνική της ταυτότητα στο υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα που θα δούμε στο catwalk της φετινής γιορτής της μόδας.

Αυτή τη μοναδική βραδιά ωδή στη μόδα, την περιποίηση των μοντέλων αναλαμβάνει η all time favorite L’Oréal Professionnel. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες κομμωτικές ομάδες Angelopoulos Hair Company, Hairway, MS Andronis, Mod’s Hair και L’Oréal Pro artists x Stavros Liaros που θα επιμεληθούν τα υπέροχα χτενίσματα του catwalk.

Jenny.Gr

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L'Oréal Professionnel, η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων, πρωτοπορεί αναπτύσσοντας καινοτόμα προιόντα και φέρνοντας πρώτη όλες τις νέες τάσεις γύρω από τα μαλλιά. Γεννημένη στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, η L'Oréal Professionnel συνεργάζεται και και συν-δημιουργεί με τους κορυφαίους hair artists στον κόσμο, έχοντας πάντα ως έμπνευση αυτό το «je ne sais quoi» που χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα τη γαλλική κομψότητα.

Η φετινή διοργάνωση έχει ως θεματική «ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» και γίνεται στην Ελευσίνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.

Η ξεχωριστή θέση της Ελευσίνας και η ιδιαίτερη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης, έρχονται να συμπληρώσουν και να υπερθεματίσουν τον πυρήνα του Hautes Grecians: τον συγκερασμό τέχνης και μόδας, ως δύο έννοιες αλληλένδετες που χαρτογραφούν το δικό τους πέρασμα από το σκοτάδι στο φως. Η Ελευσίνα ως ανθώνας, ένας κήπος από πράξεις και ιδέες, υποδέχεται το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα του HG και τη δυναμική ομάδα σχεδιαστών του, παλιών και νέων, για να δημιουργήσουν μαζί αυτόν τον Ιούνιο έναν νέο, σύγχρονο μύθο.

Jenny.Gr

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τους σκοπούς των:

  • ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού)

  • Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά»

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας από το viva ΕΔΩ.

Facebook: L'Oréal Professionnel

Instagram: @lorealpro

tik tok: L’Oréal Professionnel Paris's Creator Profile

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.