ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Γιορτάσαμε το Hautes Grecians 2023 παρέα με την Cava Freixenet


JTeam

13 Ιουνίου 2023

Γιορτάσαμε το Hautes Grecians 2023 παρέα με την Cava Freixenet
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει μία βραδιά υψηλής ραπτικής, όπως το Hautes Grecians 2023, από ένα ποτήρι με αφρώδη οίνο;

Ο Ισπανικός οίκος Freixenet, έδωσε το παρόν στο πέμπτο Hautes Grecians και σέρβιρε CODRON NEGRO Brut και ICE ROSÉ - CUVÉE ESPECIAL Medium Dry , στους καλεσμένους του show υψηλής ραπτικής. Με θέμα το “Από το σκοτάδι στο φως”, και στην φετινή πολιτιστική πρωτεύουσα, την Ελευσίνα, το Hautes Grecians δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με έναν κομψό και σικ τρόπο, όπως με ένα ποτήρι αφρώδη οίνου.

Jenny.Gr

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Άλλωστε, η Cava Freixenet, με motto CELEBRATE LA VIDA, ενσαρκώνει το Ισπανικό ταπεραμέντο, το σαγηνευτικό πάθος και το μεσογειακό τρόπο ζωής και είναι μια από τις πιο δημοφιλής παγκοσμίως εταιρείες παραγωγής αφρώδη οίνων, με μεγάλη ιστορία.

Jenny.Gr

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Αφού προηγήθηκε το εντυπωσιακό catwalk με background το Παλαιό Ελαιουργείο όπου 3 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, πρωτοπόροι στον τομέα της μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους σε ένα κοινό, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν την ετικέτα CODRON NEGRO Brut. Η συγκεκριμένη ετικέτα, είναι ένα ευχάριστο λευκό ξηρό αφρώδες κρασί με κομψά, τυπικά αρώματα από μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή και μεσογειακά φρούτα με λουλουδένιες νότες.

Jenny.Gr

Η δεύτερη επιλογή ήταν εξίσου φίνα. Συγκεκριμένα, η ετικέτα ICE ROSÉ - CUVÉE ESPECIAL Medium Dry είναι η ημίξηρη ροζέ αφρώδες επιλογή που σερβίρεται με πάγο και την προσθήκη αγαπημένων κόκκινων φρούτων. Έχει αρώματα κόκκινων φρούτων με ελαφριές νότες μπαχαριών.

Jenny.Gr

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Και τα δύο, δρόσισαν τους εκλεκτούς καλεσμένους και μας χάρισαν μία κομψή απόλαυση!

Άλλωστε, η Cava Freixenet χαρακτηρίζει την καθημερινή κομψότητα που όλοι αξίζουμε!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.