ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: Οι εντυπωσιακές παρουσίες της μεγάλης βραδιάς


JTeam

7 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024: Οι εντυπωσιακές παρουσίες της μεγάλης βραδιάς
Photo Credits: Panoulis
Οι λαμπεροί καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό

Με λαμπερές παρουσίες πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά το Hautes Grecians, ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα. Την Τετάρτη 5 Ιούνιου, οι Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου ΔΕΗ, έγιναν το σκηνικό του HG24, δημιουργώντας έναν καταιγισμό ενέργειας και έμπνευσης.

Το JennyGr διοργάνωσε για έκτη χρονιά το πιο high-profile fashion event Υψηλής Ραπτικής, για να μας θυμίσει αυτό που χρειαζόμαστε πάντα, αυτό που πάντα θα μας γοητεύει και εκείνο που τελικά μένει, ακόμη κι όταν τελειώνει, την ενέργεια. Η μόδα πήρε «ζωή» μέσα στο βιομηχανικό τοπίο, στην ιστορία και στη γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ. Στο catwalk, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30, απολαύσαμε τις δημιουργήσεις καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών, πρωτοπόρων της μόδας.

Jenny.Gr
Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός

Ο θεσμός είχε για έκτη χρονιά, φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος, η διοργάνωση του Hautes Grecians στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Σε αυτήν τη βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό, έδωσαν το «παρών» λαμπεροί καλεσμένοι. Λάκης Γαβαλάς, Άρης Καβατζίκης, Υβόννη Ντόστα, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Στέλιος Καφαντάρης, Δωροθέα Μερκούρη, Κωνταντίνος Μπούρας, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Ραμόνα Βλαντή, Ορσαλία Παρθένη, Λία Μπαρόλα, και πολλές ακόμα εντυπωσιακές παρουσίες, βρέθηκαν στο Hautes Grecians 2024.

Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.