ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: Τα εντυπωσιακά beauty looks της λαμπερής βραδιάς


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024: Τα εντυπωσιακά beauty looks της λαμπερής βραδιάς
Panoulis
Τα hairstyles και τα μακιγιάζ που «αγκάλιασαν» το όραμα κάθε σχεδιαστή στο Hautes Grecians 2024 στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, οι Ιστορικές Εγκαταστάσεις Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ φιλοξένησαν τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, το Hautes Grecians, δημιουργώντας έναν καταιγισμό ενέργειας και έμπνευσης.

To βιομηχανικό τοπίο του ΑΗΣ Φαλήρου αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν οι γραμμές, οι υφές, τα χρώματα, οι σιλουέτες και οι δεξιοτεχνικές λεπτομέρειες των unique δημιουργιών που παρουσίασαν οι καταξιωμένοι fashion designers που συμμετείχαν στο εντυπωσιακό fashion show HG24.

Jenny.Gr

Επειδή όμως η μόδα «συναντά» πάντα την ομορφιά και μαζί μάς οδηγούν σε ανεξερεύνητα μονοπάτια δημιουργικότητας, από το εντυπωσιακό catwalk δεν θα μπορούσαμε παρά να εστιάσουμε και στα εκπληκτικά beauty looks των μοντέλων.

Jenny.Gr
Τζίνα Σκανδάμη/Λάμπρος Στοιχειός

Jenny.Gr

Οι hair experts της Wella Professionals, Σταμάτης Κανελόπουλος και Βασίλης Διαμαντόπουλος με τις ομάδες τους, επιμελήθηκαν τα hair looks που «αγκάλιασαν» το όραμα του κάθε σχεδιαστή. Είδαμε φρέσκα και δροσερά χτενίσματα που δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά και πιο δημιουργικά hairstyles που δανείστηκαν στοιχεία από την τέχνη της γλυπτικής.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

H MAC Cosmetics, το beauty brand που βρίσκεται σχεδόν πάντα στα backstage των μεγαλύτερων fashion event παγκοσμίως, με επικεφαλής την Global Senior Artist της MAC Cosmetics, Αλεξάνδρα Σπυριδιοπούλου και την ομάδα της επιμελήθηκε το μακιγιάζ για τα catwalks των Rianna+Nina, Laskos, Dimitra Antonea, καθώς και του ελληνοαυστραλού σχεδιαστή Jordan Gogos. Το κοινό χαρακτηριστικό στοιχείο σε όλα τα runways ήταν η ανάδειξη της φυσικής, λαμπερής επιδερμίδας.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

To soft glam μακιγιάζ με την υπογραφή της Bobbi Brown και του επικεφαλής της Education Manager, Σωτήρη Λάμπρου, αποθέωσε τις θηλυκές δημιουργίες του Angelos Bratis.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.