ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: To fashion show του Jordan Gogos - Δείτε το βίντεο


JTeam

7 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024
Jordan Gogos © Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός
Το JennyGr διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά το Hautes Grecians, το πιο high-profile fashion event Υψηλής Ραπτικής στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ

Το φετινό Hautes Grecians ήταν μία μοναδική εμπειρία για περίπου 500 καλεσμένους, με το βιομηχανικό τοπίο, την ιστορία και την γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ, να δημιουργούν μοναδικές αντιθέσεις με το μεγαλείο της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

O ελληνοαυστραλός Jordan Gogos, ένας πολυεπίπεδος καλλιτέχνης γνωστός για τα καινοτόμα σχέδια και τις δημιουργικές του συνεργασίες έφερε στο Hautes Grecians αυτή τη θεατρική αίσθηση που τον χαρακτηρίζει. Σε μια συλλογή που γεφυρώνει τα χειροποίητα θεμέλια της ελληνικής βιοτεχνίας με την υπερεμπορική τουριστική εμπορευματοποίηση της Αθήνας. Μάλιστα, ένα από τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν έχει πάνω από 70 διαφορετικά τουριστικά και λαϊκά έργα τέχνης ραμμένα στο χέρι, αποτυπώνοντας αυτό που, σύμφωνα με την οπτική του Gogos, οι δρόμοι της Ελλάδας προσφέρουν το 2024.

Δείτε το βίντεο του catwalk:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.