ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: H MAC Cosmetics δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά makeup looks


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

18 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024: H MAC Cosmetics δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά makeup looks
H MAC Cosmetics ανέλαβε και φέτος την επιμέλεια του μακιγιάζ στο Hautes Grecians 2024, έναν από τους κορυφαίους θεσμούς της Ελληνικής Υψηλής Ραπτικής

Αν αγαπάτε τη μόδα και πιο συγκεκριμένα, τα fashion shows, τότε σίγουρα γνωρίζετε πως πίσω από τα εντυπωσιακά make-up looks που βλέπετε στα catwalks βρίσκεται σχεδόν πάντα η MAC Cosmetics. Στα backstage των εβδομάδων μόδας παγκοσμίως, χτυπάει η καρδιά του κορυφαίου beauty brand, με τους καλύτερους make-up artists από όλο τον κόσμο να δίνουν ραντεβού εκεί και να δημιουργούν τις τάσεις στο μακιγιάζ για τις επόμενες σεζόν.

Αυτή τη φορά, η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Global Senior Artist της MAC Cosmetics, και η ομάδα της έδωσαν ραντεβού στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ για να επιμεληθούν το μακιγιάζ των μοντέλων που περπάτησαν στο catwalk του μεγαλύτερου θεσμού Υψηλής Ραπτικής στην χώρα μας, Hautes Grecians.

Jenny.Gr

Οι καταξιωμένοι κι άκρως δημιουργικοί fashion designers, Rianna+Nina, Laskos, Dimitra Antonea, καθώς και o ελληνοαυστραλός σχεδιαστής Jordan Gogos, συνεργάστηκαν άψογα με την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και κατέληξαν στα υπέροχα make-up looks, που όπως είδαμε, ανέδειξαν με τον πιο αρμονικό τρόπο τα κομμάτια των συλλογών τους.

Jenny.Gr

Κοινό χαρακτηριστικό στοιχείο στο μακιγιάζ των τεσσάρων σχεδιαστών η λαμπερή επιδερμίδα που δημιούργησαν οι make-up artists, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα MAC Cosmetics με ανάλαφρες υφές, τα οποία λειτούργησαν ως ένα αέρινο πέπλο στο πρόσωπο. Οι φωτοσκιάσεις έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα των makeup looks, καθώς ανέδειξαν τις φυσικές εσοχές του προσώπου, χωρίς όμως να δείχνουν αφύσικες και υπερβολικές.

Jenny.Gr

Αυτό που πράγματι κινητοποίησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας ήταν επίσης τα αντισυμβατικά μωβ χείλη στο show του Laskos, ενισχύοντας επιπλέον την ήδη υπάρχουσα δυναμική των looks.

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Video credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.