ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: H Σουρωτή δρόσισε τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα


JTeam

13 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024: H Σουρωτή δρόσισε τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα
Η μόδα συνάντησε το urban τοπίο του Ιστορικού Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ και η Σουρωτή έδωσε στη βραδιά το refreshing στοιχείο που της άξιζε

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, το urban σκηνικό του Ιστορικού Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στο Νέα Φάληρο συνάντησε το όραμα ταλαντούχων σχεδιαστών. Το Hautes Grecians, ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, ήρθε για έκτη χρονιά και μας θύμισε αυτό που χρειαζόμαστε πάντα, αυτό που πάντα θα μας γοητεύει και εκείνο που τελικά μένει, ακόμη κι όταν τελειώνει, την ενέργεια. Η 5η Ιούνη 2024 ήταν μια ημέρα γεμάτη ζωντάνια, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία και δυναμισμό. Ήταν μία ημέρα που, για έκτη φορά, η μόδα ανέπνευσε, μίλησε και γέμισε ενέργεια τις ζωές μας.

Η 5η Ιούνη 2024 ήταν, επίσης, μία ημέρα ιδιαίτερα ζεστή. Μπορεί να είχε πέσει ο ήλιος την ώρα του catwalk, όμως η θερμοκρασία είχε ανέβει. Κι η Σουρωτή ήταν εκεί για να σώσει την κατάσταση.

Στην είσοδο του χώρου, πριν ακόμη προλάβεις να προχωρήσεις προς τη θέση σου, σε περίμεναν δροσερά ανθρακούχα φυσικά μεταλλικά νερά με ξεχωριστές γεύσεις και φυσικά αρώματα.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Πέρα από την κλασική επιλογή, μπορούσες να διαλέξεις Σουρωτή με φυσικό άρωμα λεμονιού και λάιμ, η οποία αφήνει στον ουρανίσκο τη δροσιά των εσπεριδοειδών. Αναζωογονητική Σουρωτή με φυσικό άρωμα pink grapefruit, η οποία καταναλώνεται ευχάριστα σκέτη ή σε δροσερά cocktails. Τα φυσικά αρώματα μέντας και δυόσμου προσδίδουν στη Σουρωτή φρεσκάδα και έντονη γεύση. Στη Σουρωτή με άρωμα μαστίχας, η μαστίχα, πολύτιμο και ευεργετικό στοιχείο της φύσης, προσδίδει απρόσμενη γεύση και καταναλώνεται ευχάριστα ιδιαίτερα μετά το φαγητό. Το φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου χαρίζει στη Σουρωτή την πρωτότυπη, μυρωδάτη γεύση τριαντάφυλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γεύσεις Σουρωτή δεν περιέχουν ζάχαρη ή άλλα πρόσθετα γλυκαντικά, ούτε θερμίδες.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Έπαιρνες τη παγωμένη σου Σουρωτή, περπατούσες μερικά μέτρα και, πανέτοιμος πια, μπορούσες να απολαύσεις το show.

Η Σουρωτή δεν είναι μόνο γευστική. Είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό

Η Σουρωτή δεν συνιστά ένα απλό φυσικό μεταλλικό ανθρακούχο νερό. Το μοναδικό, πολύχρονο ταξίδι της Σουρωτής ξεκινάει μέσα από τη γη, βαθιά κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Εκεί, φιλτράρεται μέσα από ιδιαίτερα στρώματα πετρωμάτων εξαιρετικής σύστασης και εμπλουτίζεται φυσικά με πολύτιμα για το οργανισμό μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, όπως πυρίτιο, λίθιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και όξινα ανθρακικά, που της προσδίδουν την ξεχωριστή της σύσταση και γεύση.

Καλωσορίστε, λοιπόν, τη Σουρωτή στο τραπέζι σας και απολαύστε τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό και την ευεξία σας!

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το Hautes Grecians 2024, δεν ήταν μόνο μία γιορτή Υψηλής Ραπτικής. Ήταν καταιγισμός ενέργειας και έμπνευσης

Η μόδα έχει τη δύναμη να δραστηριοποιεί και να εμπνέει, να πυροδοτεί αλλαγές και να διαμορφώνει τάσεις. Είναι αντανάκλαση κοινωνικής έκφρασης, αξιών, πεποιθήσεων και ταυτότητας, είναι ένδειξη πολιτισμού και συμπερίληψης, υπερβαίνει τα όρια και υπερασπίζεται με σθένος την εξέλιξη. Κι ο Ιστορικός Ατμοηλεκτρικός Σταθμός της ΔΕΗ, το πρώτο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν γραμμές, υφές, χρώματα, σιλουέτες και δεξιοτεχνικές λεπτομέρειες. Μια αντίθεση που υπερθεματίζει ακόμη περισσότερο αυτό που όλοι ήδη γνωρίζουμε: ότι στην ενέργεια τα ετερώνυμα πάντα θα έλκονται.

Δες εδώ το Reel:

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός

Video Credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.