ΣΤΙΛ RUNWAYS

Taste the Fashion “In the blue”: Από τα παρασκήνια μέχρι το show


22 Μαΐου 2014

Από τη Δήμητρα Τζαρέλα

Όλες οι λεπτομέρειες που έκαναν το πρωτοποριακό δείπνο να εξελιχθεί σε μία εξαιρετική βραδιά, αποκλειστικά στο Jenny.gr.

Τη Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Hilton μία ολοκληρωμένη αισθητική εμπειρία μέσα από το συνδυασμό της εξαιρετικής γεύσης με το εξαιρετικό θέαμα, με απώτερο σκοπό πάντα την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε κάθε είδους ανάγκη στα πλαίσια του έργου της ΕΛΕΠΑΠ. Πιο συγκεκριμένα η φετινή διοργάνωση -3η κατά σειρά- φιλοξένησε 3 από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες chefs, τον Χριστόφορο Πέσκια, τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Κωνσταντίνο Αθανασίου, που εμπνεύστηκαν για τη δημιουργία του αποψινού μενού από τους 3 κορυφαίους οίκους μόδας Etro, Lanvin και Robeto Cavalli.

Το Jenny.gr βρέθηκε όχι μόνο στο πρωτοποριακό show αλλά και στα παρασκήνια της μαγευτικής βραδιάς παρέα με έναν από τους μεγάλους χορηγούς, το ΦΑΓΕ Total.

1

Ο Μιχάλης Πάντος ήταν fashion director της βραδιάς ενώ η ομάδα της MAC επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων και ο Νικόλας Βιλλιώτης το hair styling.

Και τώρα φεύγουμε από τα backstage και βρισκόμαστε την είσοδο για να ξεκινήσει το εντυπωσιακό show!

2

O μεγαλοπρεπής χώρος του Hilton «φοράει» το μπλε της θάλασσας, της ελπίδας, της αισιοδοξίας και προλογίζει με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο την εμπειρία αυτή αλλά και το μαγικό ελληνικό καλοκαίρι.

Και τώρα πάμε στο Menu της βραδιάς!

menu

Το ορεκτικό από τον chef Κώστα Αθανασίου είναι γαρίδες μαριναρισμένες με γλυκιά σος τσίλι επάνω σε στρώμα από κινόα με μαρμελάδα λεμονιού εμπνευσμένος από την καλοκαιρινή συλλογή ETRO με τις έντονες μαροκινές αναφορές, τα λαχούρια και τα γήινα χρώματα που συναντούν τα έντονα.

5

Ο Χριστόφορος Πέσκιας εμπνευσμένος από τη Spring/Summer 2014 συλλογή του Roberto Cavalli συνθέτει ένα ακαταμάχητο πιάτο -φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ και σάλτσα από στραγγιστό γιαούρτι ΦΑΓΕ Total- με τις χρωματικές αντιθέσεις και δυναμικές γραμμές της συλλογής που παραπέμπει στο ρομαντικό της στοιχείο και στη συνέχεια παίζει με τα «υλικά» του δημιουργώντας τόσο οπτικά όσο και γευστικά έντονες αιχμές κι αντιθέσεις.

main dish Το μενού ολοκληρώνεται από τη επιδόρπιο του chef Στέλιου Παρλιάρου όπου «παντρεύει» 8 διαφορετικές γεύσεις σε ένα γλυκό «υπερπαραγωγή» και το επισφραγίζει με την ίδια μεταλλική λάμψη του οίκου Lanvin για την Άνοιξη-Καλοκαίρι. 6

Το Taste the Fashion έφτασε στο τέλος του κι αποδείχτηκε περίφημα πόσο όμορφα και σημαντικά πράγματα γίνονται όταν άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους ενώνουν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου θα δημιουργηθεί μία ειδικά προσαρμοσμένη παιδική χαρά στο χώρο του κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση, σωματική και ψυχική υγεία στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

[gallery-341950]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.