ΣΤΙΛ RUNWAYS

O Balmain λανσάρει τα πιο fashionable παιδικά ρούχα


29 Ιανουαρίου 2016

Λίγος καιρός μένει μέχρι η κόρη της Kim Kardashian να πάψει να είναι το μόνο παιδάκι που θα μπορεί να κυκλοφορεί ντυμένο head to toe με Balmain. Ο διάσημος Οίκος πρόκειται να λανσάρει την πρώτη παιδική συλλογή του τον ερχόμενο Ιούνιο, με το νέο να έρχεται κατευθείαν από το Instagram του Olivier Rousteing, Creative Director του brand.

1029-north-inset-1

Η συλλογή θα αποτελείται από 55 κομμάτια για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 14 ετών και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις boutiques του Οίκου αλλά και στο Balmain.com. Παλτό από γούνα και λευκά tuxedo jackets θα είναι κάποια από αυτά, με τις τιμές να ξεκινούν από $205 για ένα T-shirt μέχρι $5,950 για ένα φόρεμα.

balmain_kids_collection_3-800x566balmain-kids-011

Τα πρώτα δείγματα της ικανότητάς του στο kidswear τα έχουμε θαυμάσει μέσα από τα custom made outfits που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς για τη μικρή North West, πλέον όμως αποφάσισε να το κάνει και επισήμως, κυρίως λόγω των επανειλημμένων εκκλήσεων από rich and famous γονείς που θα ήθελαν να ντύνουν τα μικρά τους με Balmain. Να που η ευχή τους θα γίνει πραγματικότητα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.