ΣΤΙΛ RUNWAYS

#NYFW A/W '16-'17: Τι είδαμε σε DKNY, Michael Kors & Proenza Schouler


18 Φεβρουαρίου 2016

Με τη Fashion Week της Νέας Υόρκης να φτάνει στο τέλος της γι' αυτή τη σεζόν, ακόμα 3 Οίκοι μας τράβηξαν την προσοχή με τις κομψές, μοντέρνες και edgy δημιουργίες τους.

DKNY: Πατώντας επάνω στα κλασικά πρότυπα του brand και αντλώντας έμπνευση από την εποχή των ‘90s και τα κορίτσια με tomboy στιλ, οι Dao-Yi Chow και Maxwell Osbourne κατάφεραν να δώσουν αέρα ανανέωσης. Power suits με ρίγες, bomber jackets και παλτό με εντυπωσιακά καρό patterns συνδυάστηκαν με φαρδιές ολόσωμες φόρμες από μετάξι, σε loose γραμμές και θηλυκά maxi dresses σε φωτεινές αποχρώσεις, δημιουργώντας το προφίλ των πιο cool κοριτσιών της Νέας Υόρκης, κάτι δηλαδή που χρόνια τώρα πρεσβεύει το συγκεκριμένο brand.

Michael Kors: Πλεκτά στο χρώμα της καραμέλας και παλτό με trimmed τελείωμα σε 60s γραμμές δημιούργησαν το τέλειο, updated business look για τη δυναμική γυναίκα του σήμερα που όμως δεν χάνει σε πόντους στιλ. Βέβαια, πρωταγωνιστές του  show δεν ήταν άλλα από τα glamorous, λαμπερά mini dresses σε 60s γραμμές, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες στη μέση και ενδιαφέρουσες γραμμές και textures.

Proenza Schouler: Με μακριά, πολύχρωμα γούνινα παλτό, λεπτομέρειες με κορδόνια τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος των outfits αλλά και πανωφόρια από λαμπερό βινύλ και αξεσουάρ στην ίδια λογική, η συγκεκριμένη συλλογή τα είχε όλα. Ακόμη, νεανικά maxi dresses με cut-outs, φορεμένα είτε μόνα τους είτε layered επάνω από άλλα tops, παρέδωσαν μαθήματα νεανικού και ιδιαίτερα alternative στιλ.

[gallery-563451]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.