ΣΤΙΛ RUNWAYS

#LFW Fall '16: Η country-chic collection της Mary Katrantzou


22 Φεβρουαρίου 2016

Πιστή στην αγάπη της για τα έντονα prints, η Mary Katrantzou παρουσίασε την κολεξιόν της για το φθινόπωρο του 2016, με όλα τα looks να αποτελούν πραγματικά masterpieces. Η αγαπημένη μας Ελληνίδα σχεδιάστρια, κατάφερε για μία ακόμη φορά να συζητηθεί, στο πλαίσιο της London Fashion Week, χάρη στο ταλέντο και τη δημιουργικότητά της.

Το εντυπωσιακό σκηνικό από αλουμίνιο γέμισε με κομμάτια σε κλασικές γραμμές που όμως έκλεψαν τις εντυπώσεις με τον τρόπο που είχαν διακοσμηθεί. Glitter και κρύσταλλα Swarovski κόσμησαν τα looks της κολεξιόν, τα οποία έφεραν rodeo επιρροές και country στοιχεία, επαναπροσδιορίζοντας τη σιλουέτα των Αμερικανίδων των 50s, με το κάθε κομμάτι της κολεξιόν να υμνεί τη γυναικεία φιγούρα. Pencil φούστες, κομψά παλτό, boxy jackets και θηλυκά φορέματα στολισμένα με περίτεχνα patterns και χρωματιστά μοτίβα, συνέθεσαν μια συλλογή αντάξια των προσδοκιών μας.

[gallery-565275]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.