ΣΤΙΛ RUNWAYS

#MFW Fall '16: Η baroque υπερπαραγωγή του Moschino


26 Φεβρουαρίου 2016

Μέσα σε ένα εμβληματικό σκηνικό από ξύλινες καρέκλες, παλιούς καθρέφτες στοιβαγμένους μεταξύ τους και ένα εντυπωσιακό κόκκινο χαλί κατά μήκος του catwalk, o Jeremy Scott παρουσίασε κάτι αρκετά διαφορετικό από τα pop shows που μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες σεζόν (ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Barbie inspired S/S ’15 συλλογή του ).

Με oriental έμπνευση, η νέα του collection δημιούργησε ένα κλίμα glamorous παρακμής με rock αισθητική. Μεγάλοι σατέν φιόγκοι σε μοβ, κίτρινες και ροζ αποχρώσεις που αγκάλιαζαν τα σώματα των μοντέλων, μαύρο leather με διακοσμητικά φερμουάρ, denim φορέματα αλλά και μεγαλειώδη prom dresses κάλυψαν ένα μεγάλο φάσμα προτιμήσεων, ικανοποιώντας όλα τα fashion ένστικτα. Μια λεπτομέρεια που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν το mini dress που θύμιζε έντονα πακέτο τσιγάρων, με το logo το οίκου αποτυπωμένο επάνω του, κάνοντας ξεκάθαρη αναφορά στον εθιστικό χαρακτήρα της μόδας.

[gallery-568915]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.