ΣΤΙΛ RUNWAYS

#PFW Fall '16: '80s glam από τον Saint Laurent


8 Μαρτίου 2016

Συνεχίζοντας από το σημείο που μας άφησε μετά το show του στο Los Angeles, όπου η chic αισθητική συνάντησε τη δεκαετία των ’70s, o Hedi Slimane επέστρεψε, αυτή τη φορά με πιο σαρκαστική και edgy διάθεση. Με ένα ανατρεπτικό show στο πλαίσιο της Paris Fashion Week, ο σχεδιαστής που ακόμη μας απασχολεί με το εάν πρόκειται να εγκαταλείψει το πόστο του ή όχι, κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση τόσο με την επιλογή του να μη ντύσει μουσικά την επίδειξη (το μόνο που ακούγονταν ήταν μια γυναικεία φωνή να ανακοινώνει τα looks σε γαλλικά και αγγλικά) όσο και με τoν glam chic χαρακτήρα των outfits που παρουσίασε.

Έχοντας επιλέξει μία πολυτελή έπαυλη ως venue της επίδειξης αλλά και ως το νέο μέρος που θα στεγάζει τις couture δημιουργίες του οίκου, ο Slimane έκλεψε τις εντυπώσεις με τα δερμάτινα, διακοσμημένα με αστέρια, jackets, τα εντυπωσιακά catsuits από παγιέτες και τα mini dresses με τονισμένη μέση και εκκεντρικές λεπτομέρειες στο επάνω μέρος. Γενναίες δόσεις από ‘80s, με sparkling φορέματα, γούνες σε bold χρωματισμούς και εντυπωσιακές ζώνες δημιούργησαν μια collection που θύμιζε περισσότερο haute couture, παρά ready-to-wear. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν πρόκειται για την τελευταία συλλογή του Hedi Slimane για λογαριασμό του Saint Laurent, αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο, κατάφερε να κάνει την πιο εντυπωσιακή έξοδο.

[gallery-575623]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.