ΣΤΙΛ RUNWAYS

Δεν έχουμε δει κάτι πιο μαγικό από το show του Marc Jacobs


MMEINTANI

16 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα stage που θύμιζε θεατρικό σκηνικό, μοντέλα ντυμένα με τον πιο stylish punk τρόπο και εκατοντάδες φώτα που χάρισαν μια δόση μαγείας στο catwalk. Ο Marc Jacobs έκανε για άλλη μια φορά αυτό που γνωρίζει καλά, να δημιουργεί δηλαδή εντυπώσεις χάρη στο σκηνικό του πρωτού καν ξεκινήσει το catwalk, κλείνοντας με τον πιο μαγικό τρόπο την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

_AG10379

Με τη συγχώνευση της πιο οικονομικής σειράς που έχει δημιουργήσει (Marc by Marc Jacobs) με το βασικό του label, η ποικιλία στα σχέδια είναι εμφανής, με πιο τολμηρά σύνολα με punk χαρακτήρα να κλέβουν την παράσταση ενώ ταυτόχρονα δεν έλειπαν και τα πιο "ήσυχα" και chic, καλύπτοντας έτσι μια μεγάλη γκάμα προτιμήσεων. Η όλη αίσθηση των looks παρέπεμπε στο πιο rave, party style mood, με παγιέτες, υπερβολικά ψηλά παπούτσια πλατφόρμες και μαλλιά σε dreadlocks σε candy χρώματα να κάνουν ακόμα πιο funky την όλη ατμόσφαιρα.

Pixelformula womenswear ready to wear prêt a porter summer 2017 Marc Jacobs

[gallery-692519]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.