ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Mary Katrantzou ξύπνησε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας


MMEINTANI

20 Φεβρουαρίου 2017

16583528-1376386295770139-5450441617498439680-n.jpg

Τι εννοούμε: Με το κοινό να έχει πλέον αγαπήσει τα χαρακτηριστικά της prints και τις τεχνικές που χρησιμοποιεί, αυτή τη φορά διατήρησε το στοιχείο της έκπληξης και απέδειξε και πάλι ότι δεν είναι μία ακόμη σχεδιάστρια μόδας. Με τους fashion insiders να γνωρίζουν σχετικά με την πρόσφατη συνεργασία της με τη Disney, ο ενθουσιασμός όλων για τα looks που έβλεπαν να περνούν από μπροστά τους ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλος. 

Με βασική έμπνευση τη Fantasia, το τρίτο κατά σειρά φιλμ που δημιούργησε ο Walt Disney, η Ελληνίδα designer παρουσίασε μια σειρά από masterpieces τα οποία κυριολεκτικά έμοιαζαν σα να βγήκαν από τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων, στο πλαίσιο της London Fashion Week.

 

Βελούδινα φορέματα με prints από σκηνές της ταινίας, εντυπωσιακά παλτό και τούλινες φούστες στολισμένες με κρύσταλλα αλλά και cocktail φορέματα που έμοιαζαν από μόνα τους σαν μια κινούμενη εικόνα με χαρακτήρες της Disney, απέδειξαν τόσο το σχεδιαστικό δαιμόνιο της Katrantzou όσο και το ότι ακόμα και μια ενήλικη γυναίκα μπορεί να φορέσει την αγαπημένη της φιγούρα Disney και να μοιάζει to the point. 

Το μαγευτικό σκηνικό ολοκληρώθηκε με μία ζωντανή ορχήστρα να ντύνει μουσικά την επίδειξη, αφήνοντας όλους τους καλεσμένους με μία αίσθηση μαγείας και χαλάρωσης, μετά την ολοκλήρωση του show. 

[gallery-716325]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.