ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η κολεξιόν του Elie Saab εμπνέεται από ένα δυνατό love story


MMEINTANI

5 Μαρτίου 2017

cover54410.jpg

Οι προτάσεις του designer για τη σεζόν Fall/Winter '17-'18 παρουσιάστηκαν στη φετινή Paris Fashion Week και ήδη από χθες όλοι δηλώνουν γοητευμένοι από την dark, αισθησιακή και μυστηριώδη συλλογή που είδαμε να ξετυλίγεται επάνω στην πασαρέλα.

Με βασική έμπνευση το έργο Giselle, μία παράσταση μπαλέτου που πραγματεύεται το τραγικό love story της ομώνυμης ηρωίδας η οποία πεθαίνει από την πληγωμένη της καρδιά, οι αέρινες δημιουργίες που είδαμε να προτείνει ο Saab για την επόμενη σεζόν μοιάζουν πραγματικά σα να έχουν βγει από μία άλλη πραγματικότητα. Ο ίδιος άλλωστε τις περιέγραψε ως "όταν το ανθρώπινο στοιχείο συναντά ένα υπερφυσικό βασίλειο".

[gallery-716380]

Σκοτεινές αποχρώσεις του μπλε και του μοβ που έδιναν μυστήριο και αισθησιασμό, ανάλαφρα υλικά όπως το τούλι και ο ταφτάς, φορέματα με κορσέδες και φιόγκους που θύμιζαν εξοπλισμό μπαλέτου, όλα μαζί μας έδωσαν μια συλλογή η οποία σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχαστεί σύντομα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.