ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα πιο άσχημα παπούτσια που είδαμε στην Paris Fashion Week


MMEINTANI

2 Οκτωβρίου 2017

crocs.jpg

Ναι, τα είδαμε στο catwalk του Balenciaga. Και όχι, δεν θα θέλαμε να τα δούμε να επιστρέουν και στην πράξη. Όσον αφορά τώρα την σκόπιμη επιλογή ενός τέτοιου παπουτσιού, ενός design δηλαδή που ανήκει σε εκείνα που έχουν διχάσει σε μεγάλο βαθμό το fashion crowd κατά καιρούς, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μεγάλα brands και οίκους να τα ενσωματώνουν στα looks τους - ο Christopher Kane ήταν ο πρώτος που συνεργάστηκε μαζί τους.

Και ακολουθώντας αυτή την τακτική, ο Demna Gvasalia φαίνεται πως τα θαυμάζει από άποψη κατασκευής, για αυτό και τα επέλεξε για να ολοκληρώσει τα Balenciaga σύνολα που παρουσίασε, εμπλουτίζοντάς τα μάλιστα με πολύ ψηλό τακούνι και διακσομητικά στοιχεία με καρτουνίστικη διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:
Στα ανοιξιάτικα Balenciaga είδαμε 5 styling tricks μαζεμένα

[gallery-717623]

Αυτό βέβαια δεν είναι το πρώτο παράδειγμα που έχουμε τον τελευταίο καιρό, όσον αφορά τα ugly trends στα παπούτσια - θυμηθείτε τα γούνινα mules που βλέπαμε παντού το καλοκαίρι και τα οποία όλες τα αντιπαθούσαμε αλλά οι περισσότερες bloggers μάλλον δεν ήθελαν να τα αποχωριστούν.

Διαβάστε ακόμα:
Τα ugly shoes που τελικά αρέσουν σε όλες

[gallery-716916]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.