ΣΤΙΛ RUNWAYS

Πώς είναι να ετοιμάζεις το πρώτο σου fashion show;


MMEINTANI

18 Οκτωβρίου 2017

mg-924349390.jpg

Το #HautesGrecians είναι ένα όνειρό μας που γίνεται πραγματικότητα και σαν αποκορύφωμα, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι καλύτερο από την πρεμιέρα της συλλογής της Ευγενίας Δημοπούλου, του ταλαντούχου κοριτσιού που αναδείχτηκε ως το New Fashion Talent της Toi&moi.

Σε μια ακόμη συνάντησή μας στα headquarters της Toi&moi, η Ευγενία μας πήρε μαζί της στις πυρετώδεις προετοιμασίες της μεγάλης βραδιάς, όπου μαζί με τον Μιχάλη Πάντο μας έδωσαν ένα μικρό preview του πώς είναι να ετοιμάζεις ένα τόσο μεγάλο fashion show - υπάρχει τόση δουλειά και τόσες λεπτομέρειες που εμείς δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Τα χρώματα, τα υλικά και η έμπνευση

Η χρωματική μας παλέτα είναι το μπορντό, το γκρι, το άσπρο, το μαύρο, το εκρού αλλά και πολλά metallics. Έχουμε χρησιμοποιήσει υλικά όπως η μουσελίνα, η ποπλίνα, το βελούδο (το οποίο είναι σήμα κατατεθέν της στολής “Αμαλίας”) καθώς και λεπτομέρειες απο παγιέτες, eco-γούνες και αλυσιδες.


Πώς νιώθει όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα;

Αρχίζει να με κυριεύει λίγο το άγχος καθώς τώρα ξεκινώ να συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο θα είναι το event. Αλλά πάνω από όλα νιώθω χαρούμενη και υπερήφανη επειδή επιλέχτηκα να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο fashion show ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές.


Οι δυο γυναίκες που θα ήθελε να δει να φοράνε τα ρούχα της

To girl crush μου, η πιο stylish γυναίκα στον κόσμο, η Evangelie Smyrniotaki. Και φυσικά η μαμά μου!

Τι θα της λείψει από όλο αυτό όταν ολοκληρωθεί το event;

Το να ψαχουλεύω τις ντουλάπες με τα υλικά της Toi&moi! Είναι ατελείωτες (αστειεύομαι!). Θα μου λείψει η διαδικασία στο σύνολό της. Η πρόκληση να δημιουργήσω μια σειρά που θα φέρει την υπογραφή μου και θα ενώσει τον κόσμο της Haute Couture με την Toi&moi καθως και η συνεργασία μου με το δυνατό της team και τον μοναδικό Μιχάλη Πάντο.

Οι τρεις στιγμές που κρατάει από το "ταξίδι" της με την Toi&moi

Η στιγμή που είδα το πρώτο ρούχο ραμμένο, όταν είδα την πρώτη φωτογραφία από την καμπάνια και η στιγμή (και η κάθε στιγμή) που με συμβούλευαν η Toi&moi και ο Μιχάλης Πάντος.

Όσο λοιπόν ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι προετοιμασίες και βαδίζουμε προς την τελική ευθεία του Hautes Grecians, θα θέλαμε να τονίσουμε ακόμη μία φορά το πόσο υπερήφανες και χαρούμενες νιώθουμε όλες μετά από το συγκεκριμένο project με την Toi&moi, καθώς το να συμβάλλεις στην πραγματοποίηση του ονείρου ενός νέου κοριτσιού είναι μια αίσθηση που δεν περιγράφεται.

Stay tuned for the big night!

[gallery-717695]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.