ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η πασαρέλα του Moschino γέμισε με κλώνους της Jackie O’


MMEINTANI

22 Φεβρουαρίου 2018

moschino-waw1819-003-copy.jpg

Μέσα στη δίνη των 80s που έχουν πέσει οι περισσότεροι σχεδιαστές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '17-'18, ο οίκος Moschino αποφάσισε να μας γυρίσει λίγο πιο πίσω, στην εποχή των Swinging 60s και στο απόλυτο σύμβολό της που δεν ήταν άλλο από τη Jackie Kennedy Onassis.

Kaia Gerber, Gigi και Bella Hadid και πολλά ακόμη μοντέλα κατέκλυσαν το catwalk με ταγιέρ που θύμιζε το κλασικό look της Jackie O' σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, με το σήμα-κατατεθέν hairstyle της αλλά και με το pillbox hat που ολοκλήρωνε με χαρακτηριστικό τρόπο την εμφάνισή της.

[gallery-718261]

Κατά τη γνώμη μου, ενώ ήταν άκρως εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, πρόκειται για μία αρκετά πιο ήσυχη και "φορέσιμη" κολεξιόν από τις υπόλοιπες που μας έχει συνηθίσει ο Jeremy Scott και αυτό το λέω με καλή πρόθεση, μιας και είναι ωραίο πού και πού να αφήνει ένας σχεδιαστής στην άκρη την ανάγκη του για extreme εντυπωσιασμούς και να παρουσιάζει κάτι πιο γήινο - και το λέω προφανώς στον απόηχο του χθεσινού show του Gucci που ήταν ό,τι πιο creepy έχουμε δει φέτος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.