ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα 8 trends που θα φορέσουμε φέτος την Άνοιξη


MMEINTANI

18 Μαρτίου 2018

michael-kors-awss18-039.jpg

Λευκό tank top

Το κομμάτι που υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και συνήθως σε μεγάλες ποσότητες. Ό,τι πιο άνετο, ευκολοφόρετο και casual, γίνεται πρωταγωνιστής των ανοιξιάτικων looks μας και παίρνει διαφορετικό στιλ ανάλογα με τι θα το συνδυάσουμε.

Ροζ με κόκκινο

Τα χρώματα που υποτίθεται ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, γίνονται και φέτος ο πιο θηλυκός, χαριτωμένος και sexy συνδυασμός που μπορούμε να κάνουμε αντί να φορέσουμε ένα μόνο χρώμα head to toe.

Rainbow stripes

Το κλασικό ριγέ αποχωρίζεται τον χειμερινό του χαρακτήρα και ντύνεται με πολύ πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου συνδυάζοται με τα striped patterns και φέρνουν αέρα χαράς και ανανέωσης στο στιλ και στη διάθεσή μας.

Lilac tones

Τα παστέλ εννοείται πως επιστρέφουν κάθε άνοιξη, σε όλες τις αποχρώσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς. Συγκεκριμένα όμως, φέτος ετοιμαστείτε να δείτε παντού το λιλά, μιας και πρόκειται για την επίσημη απόχρωση του 2018 σύμφωνα με την Pantone.

Fanny packs

Το τσαντάκι της μέσης είχαμε πει εδώ και μήνες ότι επρόκειτο να το δούμε (και να το φορέσουμε) πολύ την φετινή άνοιξη. Τα fanny packs αντικαθιστούν τα clutches και τις μικρές shoulder bags μας και γίνονται ένα 90s στοιχείο που εκμοντερνίζεται για να ταιριάξει στο σήμερα.

Rubber chic

Το βινύλ ήταν ανέκαθεν ένα εντυπωσιακό υλικό για τα πανωφόρια, τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια μας και φέτος συνεχίζει να βάζει μικρές πινελιές που αναβαθμίζουν το ντύσιμό μας και κάνουν τα βλέμματα να στρέφονται σε αυτό.

Τετραγωνισμένο ντεκολτέ

Η λαιμόκοψη που κολακεύει κάθε σιλουέτα και δίνει ένα chic τόνο αφού θυμίζει κάτι από 50s.

Transparent items

Τα διάφανα παπούτσια, πανωφόρια και τσάντες που μοιάζουν σαν αόρατα ήταν μεγάλη τάση στις ανοιξιάτικες πασαρέλες και, οι πιο τολμηρές, έχουν ξεκινήσει ήδη να το εντάσσουν στην καθημερινότητά τους προκειμένου να δώσουν ένα πιο ιδιαίτερο twist.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.