ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Monica Bellucci ανέβηκε στο catwalk με το πιο ωραίο ντύσιμο και τα χειρότερα παπούτσια


MMEINTANI

18 Ιουνίου 2018

35278037-584822761890922-2345260097342537728-n.jpg

Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο από την Ιταλία, που επέλεξε τη Μύκονο φέτος για να φωτογραφίσει την καλοκαιρινή του καμπάνια, κατάφερε να στρέψει και πάλι τα βλέμματα επάνω του, κρύβοντας δύο άσσους στο μανίκι που κατάφεραν να κάνουν το fashion show τους talk of the town.

#DGLovesMykonos Η νέα κολεξιόν των Dolce & Gabbana έχει φόντο τη Μύκονο

[gallery-718424]

Naomi Campbell και Monica Bellucci ανέβηκαν στο catwalk και μάγεψαν τους πάντες με τα power looks τους και τα έντονα ανδρόγυνα στοιχεία που είχαν τα σύνολά τους. Το 48χρονο supermodel εντυπωσίασε με το ριγέ κοστούμι και το καπέλο που ολοκλήρωσε το look, ενώ η 53χρονη Ιταλίδα ηθοποιός περπάτησε πιο χαλαρή από ποτέ, μέσα σε ένα μαύρο tuxedo και τα χέρια της στις τσέπες. Μία απόλυτα chic εμφάνιση, η οποία δυστυχώς καταστράφηκε εντελώς με τα παπούτσια που φόρεσε.

Με πολύ ψηλή φιάπα και peep – toe λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος, πρόκειται για τα παπούτσια που, ιδανικά, θα θέλαμε να σταματήσουμε να βλέπουμε εκεί έξω, μιας και μόνο κομψότητα δεν αποπνέοουν. Πόσο πιο ωραία θα ήταν αν είχε ολοκληρώσει το androgynous look της με ένα ζευγάρι απλές μαύρες stiletto γόβες, δεν συμφωνείτε;

Κατά τα άλλα και οι δύο κατάφεραν να επισκιάσουν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα, όπως ήταν αναμενόμενο, με την Monica ειδικά να εντυπωσιάζει με τον αέρα που είχε επάνω στην πασαρέλα. Στο παραπάνω video που δημοσίευσαν οι D&G στο Instagram τους μπορείτε να δείτε και μερικές στιγμές από το backstage της επίδειξης και τα fittings που χρειάστηκε να κάνουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.