4 νέοι τρόποι να φορέσουμε τα καλσόν φέτος το χειμώνα -Οι τάσεις που είδαμε στη Fashion Week

Μάρθα Κουμπάνη
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019

Στον Fashion Month τα είδαμε όλα. Aπό την ψυχιατρική κλινική του οίκου Gucci, στο ανορθόδοξο περπάτημα του μοντέλου στο Maison Μargiela, και από την εντυπωσιακή Jennifer Lopez που περπάτησε με το εμβληματικό φόρεμα Versace 19 χρόνια μετά στην κομψή γυναίκα εισβολέα στο show του οίκου Chanel στο Παρίσι.
Και μπορεί oι συλλογές που θαυμάσαμε να ήταν αφιερωμένες στην άνοιξη, ωστόσο μερικά από τα trends που είδαμε στις πασαρέλες μπορούμε να τα φορέσουμε από τώρα. Ένα από αυτά τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά καλσόν, καθώς πλησιάζει η εποχή που θα είναι απαραίτητα για να φορέσουμε τις φούστες μας. Τα τελευταία χρόνια το καλσόν έχει αναδειχτεί στο απόλυτο fashion item: το λευκό Chanel αλλά και το μαύρο με το λογότυπο Gucci κυριάρχησαν στο Ιnsta Feed μας την περασμένη χρονιά. Πως θα το φορέσουμε όμως φέτος για να δείχνει stylish και updated;
Τα μεγαλύτερα fashion labels έχουν τον πρώτο λόγο και τα runway looks είναι ατόφια έμπνευση.

1. Mε μεγάλα prints 

Τα μεγάλα prints θα είναι πάνω στα καλσόν του χειμώνα. Ιδανικά ακόμα και στο ίδιο μοτίβο με το φόρεμα ή τη φούστα μας.

2. Moulin Rouge

 Tα vintage, μαύρα καλσόν με την ραφή στο πίσω μέρος επιστρέφουν με όλη την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό των cabaret.

3. To opaque επιστρέφει

Τα 40 denier θα μας κρατήσουν ζεστές και θα φέρουν παριζιάνικο αέρα στα χειμερινά σύνολα. 

4. Εmbellished

 Τα καλσόν της σεζόν έιναι κεντημένα με κρύσταλλα και τραβούν τα βλέμματα στα πόδια. Από εδώ και στο εξής το καλσόν δεν είναι αγγαρεία αλλά το αγαπημένο μας αξεσουάρ.