ΣΤΙΛ RUNWAYS

Dior: Παρουσίασε την fall συλλογή σε ένα pop show στην Σανγκάη με 1000 καλεσμένους


Μάρθα Κουμπάνη

13 Απριλίου 2021

Dior: Παρουσίασε την fall συλλογή σε ένα pop show στην Σανγκάη με 1000 καλεσμένους
Ο οίκος Dior παρουσίασε την fall 2021 συλλογή του στη Shanghai

Τα «Space-age metallics και τα θηλυκά leopard μοτίβα» ήταν τα αστέρια του χθεσινού show Dior Fall 2021, που ήταν εμπνευσμένο από την pop, το οποίο έγινε στη Σαγκάη.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Maria Grazia Chiuri, ο φημισμένος γαλλικός οίκος μόδας παρουσίασε την ready-to-wear συλλογή Fall 2021 σε μια επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας της Σανγκάης τόσο φυσικά -με 1000 καλεσμένους- όσο και ψηφιακά.

Η Eβδομάδα Μόδας της Σανγκάης είναι η πρώτη που φιλοξενεί κοινό από την πανδημία από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, (σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς για την υγεία).

Η συλλογή του Dior εμπνεύστηκε από την παλιά μούσα Dior Mitzah Bricardi και τον σχεδιαστή Elio Fiorucci, αντλώντας από διαφορετικές έννοιες του "pop" και προσαρμόζοντάς τις στις κλασικές σιλουέτες Dior.

Σε ένα runway που στήθηκε σαν αίθουσά disco, μοντέλα κατέβαιναν σκάλες στρωμένες με λεοπάρ μοκέτα την ώρα που από την οροφή κρέμονταν δεκάδες ντισκομπάλες. Ακόμα και οι τοίχοι ήταν sparkly!

Όσο για την μουσική δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί το mood, με μία ντίσκο σύνθεση από τον Ιταλό Giorgio Moroder.

Λεοπάρ και bling bling στοιχεία, όπως παγιέτες και μεταλλιζέ αποχρώσεις, συνδυάστηκαν με κολεγιακές καρό μίνι φούστες, φορεμένες με λευκές κάλτσες και Mary Janes. Είδαμε bomber jackets και δερμάτινους επαναστατικούς μπερέδες σε συνδυασμό με φορέματα από τούλι στις πιο fun αποχρώσεις. Η συλλογή ήταν ένα fun οπτικοακουστικό κολάζ που αναπόφευκτα σου μετέδιδε τη χαρά, την διάθεση για πάρτι, χορό και ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.