ΣΤΙΛ RUNWAYS

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στον τροπικό της Anna Sui


Μάρθα Κουμπάνη

13 Σεπτεμβρίου 2021

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στον τροπικό της Anna Sui
H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στον τροπικό της Anna Sui

Όπως όλοι μας, έτσι και η σχεδιάστρια Anna Sui ονειρεύεται να ξεφύγει. Για αυτό και για την παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της δημιούργησε έναν μικρό επίγειο παράδεισο. Το απόγευμα του Σαββάτου, η Sui μετέφερε τους καλεσμένους στο show της σε ένα runway που θύμιζε όαση, στo εστιατοριο Indochine της Νέας Υόρκης. Κάτι σαν το φανταστικό White Lotus - το θεματικό τραγούδι της σειράς της HBO ήταν το soundtrack.

Η συλλογή άνοιξε με αποχρώσεις neon ροζ και πράσινα (σε συνδυασμό με χακί και επηρεασμένα από τους πίνακες της Niki de Saint Phalle). Σε πολλές περιπτώσεις είδαμε ombre και technicolor αποχρώσεις.

Υπήρχαν κροσέ bikinis φορεμένα πάνω από T-Shirts και ξεχωριστά αξεσουάρ όπως παγούρια, που κρέμονταν πάνω από διακοσμημένα με δαντέλα πολύχρωμα μπλουζάκια (ένα νεύμα στα αθλητικά μπλουζάκια της Sui από το 1996). Είδαμε φούστες και μαντήλια με λουλουδάτες λεπτομέρειες,πουκάμισα, φούστες και φορέματα με τροπικές εκτυπώσεις με εξωτικά πουλιά και ιβίσκους καπέλα από raffia και chunky σανδάλια φορεμένα με κάλτσες.

Μία συλλογή φτιαγμένη για διακοπές.

Δείτε τα looks που μας εντυπωσίασαν από την συλλογή στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.