ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Tory Burch φώτισε την νυχτερινή Νέα Υόρκη στα χρώματα του έρωτα


Μάρθα Κουμπάνη

16 Φεβρουαρίου 2022

Η Tory Burch φώτισε την νυχτερινή Νέα Υόρκη στα χρώματα του έρωτα
Photo credit: Getty/Ideal Images
Το όνομα της Tory Burch εμφανίστηκε στη φημισμένη neon μαρκίζα του The New Yorker Hotel. Ήταν μια ερωτική επιστολή στη Νέα Υόρκη τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Tory Burch φώτισε τη νύχτα - και την ιστορική πινακίδα του New Yorker Hotel - στο φθινοπωρινό της show, μια βραδιά-γιορτή, γεμάτη εντυπωσιακά looks.

Η Burch διοργάνωσε τo πρώτο της βραδινό show στον 25ο όροφο του Hudson Commons, με την φωτισμένη Νέα Υόρκη να απλώνεται από κάτω. Σε μια αίθουσα με τεράστια παράθυρα από το δάπεδο ως την οροφή, το όνομα της Tory Burch εμφανίστηκε στη φημισμένη neon μαρκίζα του The New Yorker Hotel. Ήταν μια ερωτική επιστολή στη Νέα Υόρκη τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Burch συνέβαλε στη χρηματοδότηση της αποκατάστασης της πινακίδας στο ορόσημο Art Deco που άνοιξε το 1930 και ήταν κάποτε το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης.

«Είναι ένα τόσο εμβληματικό κτίριο», είπε η σχεδιάστρια». «Αισθάνομαι ότι ο κόσμος ανυπομονεί να βγει ξανά έξω και να αισθανθεί χαρά», συνέχισε. Η ίδια στράφηκε στις street-style φωτογραφίες του Bill Cunningham από τις δεκαετίες του 1970, του 1980 και του 1990 για έμπνευση και εξεπλάγη από το πόσο επίκαιρες έδειχναν στο σήμερα. «Όσο περισσότερο βλέπω πώς είναι ντυμένες οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη, τόσο περισσότερο νιώθουν ελεύθερες».

Η συλλογή περιελάμβανε γραφικά χρώματα, αιχμηρά κοψίματα, λειτουργικότητα. Υπήρχαν πάρα πολλά κομμάτια με προσωπικότητα, όπως ένα παλτό διπλής όψης, πορτοκαλί - φούξια, neon track jackets, τα τέλεια πλισέ παντελόνια από tweed (πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις σήμερα;), full skirts με φαρδιές δερμάτινες ζώνες. Ήταν μια πρόσκληση για τις γυναίκες να τα συνδυάσουν μαζί και να διασκεδάσουν.

Την συλλογή ολοκλήρωνε μια σειρά από αισθησιακά jersey φορέματα με γεωμετρικά μοτίβα, σε sophisticated αποχρώσεις. Τα φορέματα αυτά όχι μόνο απέπνεαν κομψότητα, αλλά ταυτόχρονα είχαν disco διάθεση.

Δείτε τα ωραιότερα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.