ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο Richard Quinn μας καλεί στο φετιχιστικό σύμπαν του για το φθινόπωρο 2022


Μάρθα Κουμπάνη

22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Richard Quinn μας καλεί στο φετιχιστικό σύμπαν του για το φθινόπωρο 2022
Όλα ήταν σε μια κλίμακα που ταιριάζει με τη φιλοδοξία του να δημιουργήσει έναν Οίκο Quinn στο Λονδίνο που θα ανταγωνίζεται τους μεγάλους οίκους της Haute Couture στο Παρίσι.

Η αγάπη του Richard Quinn για την χρυσή εποχή της παριζιάνικης υψηλής ραπτικής —και τα λουλούδια— υπάρχει τουλάχιστον από τότε που ήταν φοιτητής στο Central Saint Martins. Το φετίχ του για τις μάσκες gimp και το λάτεξ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο M.A.show του το 2016 δημιουργώντας τα δικά του απόκοσμα όμορφα πλάσματα που πλέον έχουν καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο του. Αυτό μεταφράζεται σε shows σε ψηλοτάβανους χώρους που κοσμούνται από μακριές κουρτίνες, με εξίσου μεγάλα florals, όλα σε μια κλίμακα που ταιριάζει με τη φιλοδοξία του να δημιουργήσει έναν Οίκο Quinn στο Λονδίνο που θα ανταγωνίζεται τους μεγάλους οίκους της Haute Couture στο Παρίσι.

Αυτή τη σεζόν, στα πλαίσια της LFW, οι τοίχοι και το χαλί ήταν ροζ και ένας μεγάλος κρυστάλλινος πολυέλαιος της αίθουσας χορού έλαμψε πάνω από ένα κυκλικό παρτέρι στο εσωτερικό, όπου η London Chamber Orchestra έπαιζε το "Adagio for Strings".

Μια σειρά από swing coats με τα signature floral prints του σχεδιαστή έκαναν την εμφάνιση τους στο runway. Γαλάζιο, ροζ κίτρινα λουλούδια κι ένα dramatic μαύρο παλτό με λευκά πουά. Όλα συνοδεύονταν από τεράστια καπέλα με φαρδύ καθοδικό γείσο, ενώ τα μοντέλα κρατούσαν vintage καπελιέρες αντί για τσάντες.

Τα πάντα φρέσκα λουλούδια του εμφανίζονταν και σε caftan dresses και bodysuits. Σε αυτά τα τελευταία ένα νέο στοιχείο ήταν οι κουκούλες τραβηγμένες πάνω από τους ώμους, δεμένες σφιχτά με κορδόνια γύρω από το πρόσωπο.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.