ΣΤΙΛ RUNWAYS

Off-White: Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας τίμησαν τον Virgil Abloh στην PFW


Μάρθα Κουμπάνη

2 Μαρτίου 2022

Off-White: Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας τίμησαν τον Virgil Abloh στην PFW
Πρεμιέρα έκανε η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και η πρώτη μέρα του προγράμματός της περιελάμβανε το show που ετοίμασε το brand Off-White ως φόρο τιμής στον ιδρυτή του, τον Virgil Abloh.

Πρεμιέρα έκανε η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και η πρώτη μέρα επεφύλασσε το show που ετοίμασε το brand Off-White ως φόρο τιμής στον ιδρυτή του, τον Virgil Abloh. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών της Louis Vuitton, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο στα 43 του χρόνια, τον Νοέμβριο του 2021. Μετά τον Louis Vuitton, ήταν σειρά του luxury streetwear brand, που ίδρυσε το 2013, να αποχαιρετίσει τον Abloh.

Η συλλογή που παρουσίασε το label είχε τον τίτλο Spaceship Earth: an "Imaginery Experience" και η συμμετοχή στο catwalk κορυφαίων ονομάτων από τον χώρο του modeling - Cindy Crawford και Kaia Gerber, Naomi Campbell, Bella και Gigi Hadid, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Joan Smalls, Amber Valletta, Helena Christensen, Karen Elson, Serena Williams. Εξίσου λαμπερ'η όμως ήταν και η front row, με τα μεγαλύτερα αστέρια της μόδας και μουσικής να κάθονται στην πρώτη σειρά, για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους φίλος και συνεργάτη.

Το show παρουσιάστηκε στο Palais Brongniart και στο κέντρο του σκηνικού- ruway δέσποζε ένας γιγάντιος πολυέαιος, γύρω από τον οποίο κινούνταν τα μοντέλα.

H συλλογή θα έλεγε κανείς ότι μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη: To RTW και ένα δεύτερο High Fashion μέρος από 28 looks, που χαρακτηρίζεται από έντονες αναφορές στην υψηλή ραπτική.

Είδαμε άνετα και μοντέρνα cargo παντελόνια να συνυπάρχουν με πλεκτά φορέματα και μπότες χιονιού και πεζοπορίας. Την ίδια στιγμή αστραφτερές και sexy μίνι φούστες συνάντησαν εντυπωσιακά τούλινα gowns με μια φρέσκια και νεανική ματιά - αυτήν του Virgil.

Άντρες και γυναίκες μοντέλα παρέλασαν με λευκές σημαίες με μερικά από τα πιο σημαντικά quotes του σχεδιαστή.

Η Bella Hadid ντύθηκε νύφη με το πιο ανατρεπτικό και cool νυφικό που έχουμε δει: Οff shoulder, με puffy sleeves και ασυμμετρία που αποκάλυπτε τα πόδια της στο μπροστινό μέρος, όπως και τα μοδάτα sneakers της (τα τακούνια της τα είχε ήδη βγάλει και τα κρατούσε στο χέρι.

Ανάμεσα στα θρυλικά μοντέλα που εμφανίστηκαν στο runway ήταν και η Cindy Crawford η οποία μετά από καιρό συνάντησε στην πασαρέλα την κόρη της Kaia.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS