ΣΤΙΛ RUNWAYS

To show του Ralph Lauren στη Νέα Υόρκη ήταν μια ωδή στο ασπρόμαυρο


Μάρθα Κουμπάνη

24 Μαρτίου 2022

To show του Ralph Lauren στη Νέα Υόρκη ήταν μια ωδή στο ασπρόμαυρο
Η συλλογή Ralph Lauren παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη και ήταν όπως πάντα αφιερωμένη στην κλασική κομψότητα και στην κληρονομιά του οίκου.

Με ένα υπέροχο show στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, ο Ralph Lauren παρουσίασε την συλλογή του για το ερχόμενο φθινόπωρο. Στην front row υπήρχαν ορισμένες λαμπερές καλεσμένες, αλλά και διάσημες stars όπως η Jessica Chastain και η Lily Collins περπάτησαν και στην πασαρέλα ανάμεσα στα μοντέλα .

Η συλλογή ήταν όπως πάντα αφιερωμένη στην κλασική κομψότητα και την κληρονομιά του οίκου. Ο Αμερικανός σχεδιαστής πρότεινε το παιχνίδι με τις αντιθέσεις για την επόμενη σεζόν μέσα από μια συλλογή αφιερωμένη στο ασπρόμαυρο. Τα σύνολα που είδαμε είχαν κλασικές γραμμές και σιλουέτες, με αέρα Old Hollywood. Την ουδέτερη παλέτα συμπλήρωναν κόκκινες πινελιές και διαχρονικό tartan.

Τα θηλυκά looks με φορέματα συνυπήρχαν με ανδρόγυνα κοστούμια, ενώ υπήρχαν και αναφορές στο κολεγιακό στιλ, μέρος του DNA του οίκου.
Μια νέα τσάντα Doctor έκανε την εμφάνιση της στα αξεσουάρ της σεζόν ενώ ο Lauren συμπλήρωσε τη μονόχρωμη παλέτα του με δίχρωμα παπούτσια που θυμίζουν τη χρυσή εποχή της Νέας Υόρκης. Σε πολλές περιπτώσεις ολοκλήρωσε τις βραδινές του σιλουέτες με βελούδινες κάπες και πέδιλα.

Δείτε τα εντυπωσιακά looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.