ΣΤΙΛ RUNWAYS

Alexander Wang: Το πρώτο show μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση


Μάρθα Κουμπάνη

26 Απριλίου 2022

Alexander Wang: Το πρώτο show μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Τα πιο διάσημα ονόματα περπάτησαν στο show που έγινε υπό σχετική μυστικότητα

Πριν λίγες ημέρες ο σχεδιαστής Alexander Wang ανακοίνωσε μέσω Instagram την επιστροφή του στην πασαρέλα με την πρώτη του επίδειξη μόδας με φυσική παρουσία από το 2019.

Ο Wang, όπως μάλλον θυμάστε, κατηγορήθηκε το 2019 και στη συνέχεια το 2021 για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε άνδρες μοντέλα. Μετά από αυτό αποσύρθηκε σε μία αθόρυβη ζωή, αναγνώρισε τις κατηγορίες δεσμεύτηκε να διορθωθεί αλλά δημόσια δεν παραδέχτηκε καμιά ευθύνη.

Το show του πραγαμτοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, με διάσημα μοντέλα να περπατάνε στο runway και να «γιορτάζουν» την Αμερικάνικη και Ασιάτικη κουλτούρα το φαγητό και την μουσική.

Μια γιορτή ωστόσο που έγινε υπό κάποια μυστικότητα, χωρίς συνεντεύξεις, φωτογραφίες και δηλώσεις. Απογορεύτηκε μάλιστα η είσοδος στα media τόσο στην επίδειξη, όσο και στο after party, που ήταν ανοιχτό μόνο για «οικογένεια και φίλους». Οι διάσημοι καλεσμένοι του απέφυγαν επίσης την οποιαδήποτε δήλωση στον Τύπο.

Η Fortune City ήταν η πρώτη του συλλογή μετά τον Ιούνιο του 2019. Ο Wang παρουσίασε για το επερχόμενο φθινόπωρο μία σειρά από statement κομμάτια, με cut outs, mini φούστες, και bodycon φορέματα, ποιυ συνοδεύονταν από thigh high μπότες από vinyl, denim και boxy πανωφόρια.

Εκτός από την sexy συλλογή, το λαμπερό cast μοντέλων μεταξύ των οποίων οι Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio και Amelia Gray Hamlin, έκανε αίσθηση, αποδεικνύοντας ότι οι διάσημοι φίλοι του σχεδιαστή τον στηρίζουν παρά το «ένοχο» παρελθόν του. Η εμφάνιση που ξεχώρισε στο runway ήταν εκείνη της εγκύου Adriana Lima με leather σύνολο που αποκάλυπτε την φουσκωμένη της κοιλιά και killer ψηλοτάκουνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.