ΣΤΙΛ RUNWAYS

Brandon Maxwell S/S 2023: To party τελείωσε για τον σχεδιαστή (με την καλή έννοια)


Μάρθα Κουμπάνη

14 Σεπτεμβρίου 2022

Brandon Maxwell S/S 2023: To party τελείωσε για τον σχεδιαστή (με την καλή έννοια)
PixelFormula
Brandon Maxwell S/S 2023: To party τελείωσε για τον σχεδιαστή -Με την καλή έννοια

Το προηγούμενο show του Brandon Maxwell ήταν και το πιο προσωπικό. Τότε ο γνωστός σχεδιαστής εμπνεύστηκε από την αγαπημένη του γιαγιά, που πάσχει από την νόσο Αλτσχάιμερ. Αυτή την φορά, έχει βρει την γαλήνη και ηρεμία. Ζει μακριά από την πόλη με τον σύντροφό του και απολαμβάνει τη φύση. Αυτό το συναίσθημα αντανακλάται και στην ανοιξιάτικη συλλογή που παρουσίασε στη NYFW.

«Έχω ζήσει πολύ τη νύχτα. Είμαι μεγαλύτερος και πιο ώριμος και δίνω μεγάλη έμφαση στο να κάνω τη ζωή μου υγιή και ισορροπημένη, σίγουρα τον τελευταίο χρόνο. Ήθελα αυτόν τον πολύ ήρεμο χώρο», είπε για το σκηνικό σε απόχρωση της λεβάντας μέσα στο Christie's της Νέας Υόρκης. «Νομίζω ότι η λεβάντα είναι ένα πολύ ήρεμο χρώμα, δεν έχει την αίσθηση του επείγοντος».

«Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου τώρα είναι 5 με 7 το πρωί, όπου κάθομαι και μπορώ κυριολεκτικά να δω τα ελάφια να περπατούν απέναντι και να ακούω τους ήχους της φύσης».

Αυτό μεταφράστηκε σε φρέσκες, πολυτελείς φόρμες, κομψά sets, κομμάτια από μαύρο δέρμα, λευκά ριμπ tank tops, utility dressing. Η συλλογή έκλεινε το μάτι στον μινιμαλισμό της δεκαετίας του '90 αλλά και στο Y2K glam, όχι όμως για να τα αποθεώσει αλλά περισσότερο για να τα καταρρίψει και να τα εκσυγχρονίσει με έναν τρόπο γαλήνιο και γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.