ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο Kanye West άνοιξε το show Balenciaga σε ένα runway βουτηγμένο στη λάσπη


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2022

Ο Kanye West άνοιξε το show Balenciaga σε ένα runway βουτηγμένο στη λάσπη
Ευτυχώς δεν φορούσε τις κρυστάλλινες σαγιονάρες!

Οι καλεσμένοι στο show Balenciaga xρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να αναγνωρίσουν το μοντέλο που άνοιξε την επίδειξη. Το runway ήταν ήδη αρκετά σκοτεινό και βουτηγμένο στην λάσπη. Ο Kanye West περπάτησε στην πασαρέλα στο Parc des Expositions, σε μια συλλογή αφιερωμένη στον ατομικισμό φορώντας ένα μαύρο leather σύνολο

Με το καπέλο χαμηλωμένο και την κουκούλα ψηλά, ο αινιγματικός ράπερ και συνεργάτης του Demna –που τώρα θέλει να τον αποκαλούν απλώς «Ye»– εμφανίστηκε όπως ακριβώς συνηθίζει να αποφεύγει τους paparazzi.

«Αποφάσισα να μην εξηγώ πλέον τις συλλογές μου και να εκφράζω λεκτικά τα σχέδιά μου, αλλά να εκφράσω μια κατάσταση του μυαλού μου», έγραψε. "Μισώ τα κουτιά και μισώ τις ταμπέλες.. Ο ατομικισμός στη μόδα υποβαθμίζεται σε ψευδοτάσεις που υπαγορεύονται από μια ανάρτηση σε ιστορίες ορισμένων διασημοτήτων της στιγμής», είπε ο Demna Gvasalia.

Τι γίνεται όμως με τις λάσπες που λέρωναν τις μπότες normcore του Ye; Ευτυχώς δεν φορούσε τις κρυστάλλινες σαγιονάρες! Το σετ ήταν μια αλληγορία για το να ψάχνεις για την αλήθεια και να είσαι προσγειωμένος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.