CELEBRITIES

Ο Kanye West πενθεί σαν το Λονδίνο γιατί «έχασε κι αυτός τη βασίλισσά» του. Πόσο πιο άβολος να γίνει;


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Kanye West πενθεί σαν το Λονδίνο γιατί «έχασε κι αυτός τη βασίλισσά» του. Πόσο πιο άβολος να γίνει;
Έχασε κι ο Kanye τη βασίλισσά του και ξέρει τι σημαίνει πόνος

Ο Kanye West δεν ποστάρει συχνά στο Instagram του, αλλά όταν το κάνει, αξίζει τον κόπο. Και προκαλεί το παραλήρημα των θαυμαστών και όλων των άλλων.

Πριν από λίγες μέρες, ο Ye έκανε ένα story, αναφερόμενος στον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, με μία ελαφριά καθυστέρηση. Η μονάρχης πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά ο Kanye μάλλον το αντιλήφθηκε λίγες εβδομάδες αργότερα, θέλοντας να πει και τον δικό του πόνο.

«Λονδίνο, ξέρω πώς νιώθεις. Έχασα κι εγώ τη βασίλισσά μου». Ένα story που ανέβηκε μεταξύ φωτογραφιών της κόρης του North και της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Την ίδια μέρα, ο Kanye ξαναβρέθηκε με την πρώην του Irina Shayk και αγκαλιάστηκαν.

Jenny.Gr

Όσο για το επίμαχο story, όλοι πιστεύουμε ότι αναφέρεται στην πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, που δεν έχει ξεπεράσει και μάς το υπενθυμίζει συχνά πυκνά, αλλά οι fans του επιμένουν ότι αναφέρεται στη μητέρα του, Donda, το όνομα της οποίας έδωσε στο album που κυκλοφόρησε το 2021. Από την άλλη, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το 2007.

Ο Kanye έχει κάνει ουκ ολίγα posts, στα οποία εξομολογείται τον έρωτά του αλλά κυρίως επιτίθεται σε όποιον τον ενοχλεί. Λίγο μετά τα διαγράφει, αλλά τα γραπτά, ειδικά στο Internet, δεν χάνονται. Όπως έκανε με τον Pete Davidson και τον δήθεν θάνατο μετά τον χωρισμό του από την Kardashian ή τις επιθέσεις στην Kim και την οικογένειά της. Στο τελευταίο συμβάν, ο Ye διαφώνησε με την επιλογή σχολείων των παιδιών του, γιατί προτιμά να πάνε στην ακαδημία που δημιούργησε ο ίδιος (και έχει επίσης το όνομα της μητέρας του).

«Τα παιδιά μου είναι μαύρα και δεν θα κάνουν sex tapes ή Playboy», έγραψε στο Instagram ενώ κατηγόρησε όσους τον λένε τρελό και υποσχέθηκε ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να ακουστεί η γνώμη του για τα παιδιά του, αλλιώς θα κινηθεί νομικά. Από τη μία, εμείς μπορεί να γελάμε με τον Kanye West και τα mood swings του, από την άλλη πρόκειται για μία παρενοχλητική συμπεριφορά που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα επικίνδυνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.