CELEBRITIES

Ο Kanye West ξαναχτύπησε με ένα αποτυχημένο (και ανατριχιαστικό) post για τον πρώην της Kim Kardashian: "Skete Davidson dead"


JTeam

8 Αυγούστου 2022

Ο Kanye West ξαναχτύπησε με ένα αποτυχημένο (και ανατριχιαστικό) post για τον πρώην της Kim Kardashian: "Skete Davidson dead"
Ένα post που «πάγωσε» τους πάντες

Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Kim Kardashian και του Pete Davidson, ο τοξικός (και εντελώς επικίνδυνος) πρώην σύζυγός της, Kanye West, ξαναχτύπησε στα social media, με τον άρρωστο τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει.

Αν μπεις στο Instagram του, θα δεις ένα και μοναδικό post. Ένα, και καλά, πρωτοσέλιδο των New York Times, με τον τίτλο "Skete Davidson dead at age 28", αναφερόμενος στον Pete Davidson, αμέσως μετά τον χωρισμό του από την πρώην του.

Δεν είναι ότι δεν ξέραμε την επικίνδυνη προσωπικότητα του Kanye West, ο οποίος λειτουργεί μόνο παρενοχλητικά εναντίον της Kardashion, μετά το διαζύγιό τους, μιλά δημόσια άσχημα για τον Davidson και την παρακαλά να γυρίσει πίσω. Αν και έχει ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια, μάλλον δεν αρκεί για να τον αποτρέψει από το να ποστάρει κάτι τόσο δυσοίωνο, και βασικά ψευδές.

Δεν έμεινε μόνο στον Davidson. Κάτω κάτω, με μικρά γράμματα, αναφέρεται και στον Kid Cudi, που επίσης μισεί γράφοντας ότι «Θα έπαιζε στην κηδεία αλλά φοβάται αυτούς που πετούν μπουκάλια», αναφερόμενος σε ένα ανάλογο περιστατικό που συνέβη στον μουσικό στο φεστιβάλ του Miami.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού, αλλά ο Ye δεν χρειάζεται επισημότητες για να ρίξει όλο του το μένος πάνω του. Τα σχόλια των followers είναι δικαίως θυμωμένα και τον καλούν να σοβαρευτεί και να αφήσει τις χαζομάρες. Επίσης, αντιλαμβάνονται το πόσο τοξικός ήταν ο γάμος του. Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι που παίρνουν το μέρος του και που απλά τους φαίνεται αστείο το συγκεκριμένο post. Για να δούμε τι έχει να πει και η άλλη πλευρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.