UPDATE #NOW

Ο Pete Davidson βάζει τον Kanye West στη θέση του μέσα σε 3 λεπτά stand up comedy


Κλέλια Φατούρου

9 Μαΐου 2022

Ο Pete Davidson βάζει τον Kanye West στη θέση του μέσα σε 3 λεπτά stand up comedy
Ο Pete Davidson αποκαλύπτει τη μέρα που ο Kanye West του είπε ότι έχει AIDS

Αν είσαι κωμικός και φημίζεσαι για το καυστικό σου χιούμορ, τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απαντήσεις στην παράνοια που επιδεικνύει εδώ και μήνες (ή μάλλον χρόνια) ο Kanye West. Ούτως ή άλλως, δεν είχε μιλήσει ξανά δημόσια για τη σχέση του, αλλά κυρίως για τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου.

O Pete Davidson, το αγόρι της Kim Kardashian εδώ και μερικούς μήνες, έχει περάσει μία δύσκολη χρονιά, όπως παραδέχτηκε στο φεστιβάλ Netflix Is A Joke και αυτή ήταν η εισαγωγή για όσα ακολούθησαν.

«Η χρονιά μου ήταν κάπως περίεργη γιατί φοβόμουν ότι έχω AIDS». Οι φίλοι του τον ρώτησαν αν συμβαίνει αυτό επειδή κάνει πολύ σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν παίρνει ηρωίνη ή αν μοιράζεται με άλλους τις βελόνες του αλλά ο Pete το πιστεύει επειδή του το είπε ο Kanye. «Ο άνθρωπος είναι ιδιοφυία γιατί το πίστεψα και πήγα στον γιατρό μου για εξετάσεις. Τελικά δεν έχω. Μπορεί να φαίνεται ότι έχω, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό», αστειεύτηκε ο Davidson.

Συνέχισε λέγοντας πόσο παλιακό είναι να λες σε κάποιον ότι έχει AIDS. Λες και τον ενημερώνεις ότι θα πεθάνει από πολιομυελίτιδα. Και φυσικά, δεν έμεινε μόνο εκεί. Αναρωτήθηκε μήπως ο Kanye κάνει την Mrs. Doubtfire και θα τον δει μία μέρα να υποδύεται τον οικονόμο στο σπίτι των παιδιών του. Για όσους δεν θυμούνται, στην ταινία Mrs Doubtfire, ο Robin Williams υποδύεται μία ηλικιωμένη νταντά, προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του μετά το διαζύγιο.

Οι φίλοι του του εύχονται καλή τύχη και τον ρωτάνε αν είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί θεωρούν ότι ο West είναι θυμωμένος μαζί του. Επίσης, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι είναι κάπως διχασμένοι. Οι μισοί τον μισούν και οι υπόλοιποι τον συγχαίρουν. Μένει μόνο να δούμε την αντίδραση του Kanye μετά από αυτό το viral βίντεο. Το ζευγάρι πάντως δείχνει να περνά πολύ καλά, οι δημόσιες εμφανίσεις πληθαίνουν και ο Pete έκανε τατουάζ τα ονόματα των παιδιών της Kim.