CELEBRITIES

Ο Joe Biden δίνει το χέρι στον αέρα, σε άλλη μια viral άτυχη στιγμή του


JTeam

15 Απριλίου 2022

Ο Joe Biden δίνει το χέρι στον αέρα, σε άλλη μια viral άτυχη στιγμή του
Έγινε αμέσως viral στα social media και, ειλικρινά, κανείς δεν μένει έκπληκτος πλέον

Ο 79χρονος Joe Biden δεν έχει μόνο χιούμορ αλλά και «φανταστικούς» φίλους, όπως αποδεικνύεται μετά την ομιλία του στη Βόρεια Καρολίνα την Πέμπτη.

Μόλις ο Αμερικανός πρόεδρος απομακρύνθηκε από το μικρόφωνο της ομιλίας του, έκανε μια «αόρατη» χειραψία αλλά δίπλα του δεν υπήρχε κανείς! Όσοι βρίσκονταν πάνω στη σκηνή ήταν αρκετά μακριά από εκείνον και κάλυψαν τον χρόνο της αμήχανης στιγμής με χειροκρότημα.

Όταν ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ κατάλαβε ότι δεν υπήρχε κάποιος εκεί για να του δώσει το χέρι, αποχώρησε αλλά η στιγμή καταγράφηκε στην ιστορία και τη μνήμη των social.

Η χειραψία του Biden στον... κανένα στο Πολιτειακό Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο, προκάλεσε φυσικά καταιγισμό από σχόλια και αντιδράσεις. Ανάμεσά τους κι εκείνη του ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή, Ted Cruz, ο οποίος έβαλε ένα emoji με μάτια γουρλωμένα, αφήνοντας τα στιγμιότυπα να μιλήσουν από μόνα τους.

Παρόμοιες ατυχείς στιγμές του Joe Biden έχουν χαρακτηριστεί κατά καιρούς «ανησυχητικές» καθώς πολλά από όσα λέει ή κάνει, δείχνουν ότι δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τοποθέτησή του πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία, όταν είπε πως σε περίπτωση «μικρής εισβολής, αυτή μπορεί να γίνει αποδεκτή από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους της», ή την άλλη αναφορικά με τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Όλες αυτές οι αστοχίες του περικλείονται σε έναν βαθμό στο άρθρο που είχε γράψει ο James Freeman στη Wall Street Journal για τον ίδιο με τίτλο: ««O Πρόεδρος να αποφεύγει τις δημόσιες δηλώσεις»... Όπως και τις χειρονομίες, θα προσθέσουμε εμείς τώρα. Βέβαια, όταν εκλέγεις για Πρόεδρο των ΗΠΑ, με όσα συνεπάγεται αυτή η θέση, έναν άνθρωπο λίγο πριν τα 80, δεν είναι να πέφτεις και από τα σύννεφα με όλα αυτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS