UPDATE #NOW

Ο Joe Biden έχει χιούμορ τελικά και το απέδειξε με αυτό το viral βίντεο


Κλέλια Φατούρου

16 Φεβρουαρίου 2022

Ο Joe Biden έχει χιούμορ τελικά και το απέδειξε με αυτό το viral βίντεο
Instagram/Joe Biden
Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α μοιράστηκε μία ιστορία από το παρελθόν και το κοινό ξεκαρδίστηκε

Την τελευταία φορά που είδαμε Πρόεδρο των Η.Π.Α να έχει χιούμορ και να μας προσφέρει ξεκαρδιστικές στιγμές, ήταν με τον Barack Obama. Και εκεί που δεν το περιμέναμε με τίποτα, ήρθε ο Joe Biden και μας είπε μία αρκετά αστεία ιστορία.

Περιγράφει πώς δέχτηκε κλήση ένα βράδυ από μία γυναίκα, η οποία του είπε ότι υπάρχει ένας νεκρός σκύλος στο γρασίδι της και πρέπει κάποιος να τον πάρει από εκεί. Όταν ο Biden τη ρώτησε αν έχει πάρει τον δήμο, εκείνη του είπε ότι δεν έχουν πάει ακόμη. «Θα έρθουν το πρωί», της εξήγησε. «Θέλω να το πάρεις τώρα. Πληρώνω τον μισθό σου». Με τόσο αφοπλιστική απάντηση, ο Πρόεδρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάει ο ίδιος.

«Τον σήκωσα και εκείνη μου είπε ότι δεν τον θέλει στην αυλή της, έτσι τον έβαλα μπροστά στην εξώπορτά της. Η αλήθεια είναι ότι έχω βελτιωθεί από τότε», είπε ολοκληρώνοντας μία πραγματικά αστεία ιστορία, με το κοινό από κάτω να ξεκαρδίζεται. Αυτό δεν το περιμέναμε σίγουρα. Η ιστορία που περιέγραψε τόσο γλαφυρά είναι από την εποχή όπου εργαζόταν στην κομητεία Delaware αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της δουλειάς. Τότε ήταν περίπου 30 χρονών και έδινε το κινητό του στους πολίτες. «Προφανώς, δεν μπορώ να το κάνω πια».

TAGS