CELEBRITIES

Channing Tatum και Thandiwe Newton τσακώθηκαν για το οσκαρικό χαστούκι και την απέλυσε από το Magic Mike (μάλλον)


JTeam

14 Απριλίου 2022

Channing Tatum και Thandiwe Newton τσακώθηκαν για το οσκαρικό χαστούκι και την απέλυσε από το Magic Mike (μάλλον)
Μια συνεργασία που τελείωσε άδοξα πριν καλά καλά ξεκινήσει, εξαιτίας της πιο διάσημης σφαλιάρας των τελευταίων ετών.

Η Thandiwe Newton φέρεται να απολύθηκε από το Magic Mike 3, έπειτα από έντονη διαμάχη στα γυρίσματα με τον Channing Tatum, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Six Page. Αφορμή της έντονης διαφωνίας τους στάθηκε το περίφημο χαστούκι που δέχθηκε ο Chris Rock από τον Will Smith στα βραβεία Όσκαρ.

Η διαμάχη μεταξύ της 49χρονης ηθοποιού και του 41χρονου Tatum ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου, σύμφωνα με τη Sun. Κλιμακώθηκε όμως ραγδαία με ένα μεγάλο ξέσπασμα του Tatum ο οποίος σταμάτησε ένα γύρισμα της ταινίας και έφυγε από το set πολύ θυμωμένος. Το συνεργείο βρισκόταν σε γυρίσματα για 11 ημέρες πριν τη δραματική εξέλιξη που είχε ο καβγάς τους, ανέφερε το ρεπορτάζ.

Οι παραγωγοί της ταινίας μετά από τη διαμάχη αποφάσισαν να απολύσουν την Thandiwe Newton και να δώσουν τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο στην Salma Hayek, σύμφωνα με το Variety.

Να σημειώσουμε ότι ο Channing Tatum, πέρα από πρωταγωνιστής είναι και παραγωγός της ταινίας ενώ η Thandie Newton είχε τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο. «Αλλά 11 μέρες άντεξαν μαζί στα γυρίσματα και όλα τελείωσαν», είπε ένα μέλος της παραγωγής στη Sun.

«Ήταν μια απλή διαμάχη αλλά ξαφνικά κλιμακώθηκε. Ο Channing μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε», φέρεται να είπε άλλη πηγή, προσθέτοντας ότι η Newton συμπεριφέρθηκε σαν «ντίβα» στο set πριν τον καβγά.

Μετά από αυτό το σκηνικό, ο Tatum αρνήθηκε να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Newton. «Μετά τον καβγά, είπε: "Δεν δουλεύω πια μαζί της". Είναι παραγωγός, είναι η ταινία του, άρα (η Newton) είναι εκτός ταινίας», είπε η πηγή στη Sun.

Ένας εκπρόσωπος του κινηματογραφικού στούντιο έκανε μια δήλωση στο Variety διαψεύδοντας το δημοσίευμα και ισχυρίστηκε ότι η Newton εγκατέλειψε την ταινία για προσωπικούς λόγους. «Η Thandiwe Newton πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομακρυνθεί από την παραγωγή της Warner Bros. Pictures για να ασχοληθεί με οικογενειακά ζητήματα», αναφέρεται στη δήλωση.

Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.