CELEBRITIES

Η Meghan Fox έχει ήδη κουραστεί με τον Machine Gun Kelly και AYTO το ύφος της τα λέει όλα


JTeam

14 Απριλίου 2022

Η Meghan Fox έχει ήδη κουραστεί με τον Machine Gun Kelly και AYTO το ύφος της τα λέει όλα
Κανείς μας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Machine Gun Kelly, εκείνη τη στιγμή

Μπορεί τον Ιανουάριο ο Machine Gun Kelly να έκανε πρόταση γάμου στην Meghan Fox αλλά φαίνεται ότι τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν στη σχέση τους.
Η ηθοποιός μάλιστα πριν από λίγους μήνες δήλωνε πολύ ερωτευμένη και ότι ζούσε την απόλυτη μαγεία με τον σύντροφό της. Αυτό όμως που σχολιάστηκε περισσότερο στα media είναι το γεγονός ότι ήπιε ο ένας το αίμα του άλλου. Μετά λοιπόν από τους όρκους αγάπης μάλλον αρχίσαν οι καβγάδες μεταξύ τους.

Μία αμήχανη στιγμή του Machine Gun Kelly και της Meghan Fox κάνει τον γύρο του Internet τις τελευταίες ώρες, όταν η ηθοποιός φαίνεται να ενοχλήθηκε με μία κίνηση του αρραβωνιαστικού της. Πιο συγκεκριμένα στο video βλέπουμε το ζευγάρι να βρίσκεται στο κόκκινο χαλί για τα «Daily Front Row Fashion Awards» στο Beverly Hills για να τιμήσει τη στιλίστρια της Fox, Maeve Reilly.

Όμως οι δημοσιογράφοι κατέγραψαν μια ομολογουμένως «δύσκολη» στιγμή του ζευγαριού, αφού ο Machine Gun Kelly πήγε με ένα ποτό στο χέρι από πίσω της για να φιλήσει την ηθοποιό στο λαιμό, με την ίδια να δείχνει φανερά την ενόχλησή της και να τον αποφεύγει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, τον αποφεύγει με ένα παγωμένο βλέμμα και έπειτα ποζάρει στο κόκκινο χαλί.

Εκείνος από την άλλη προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία του. Δεν ξέρουμε αν είχε προηγηθεί κάτι μεταξύ τους και αυτή η κίνηση του MGK απλά έκανε τα πράγματα χειρότερα, το σίγουρο όμως είναι πως η ρομαντική φάση της σχέσης τους, μάλλον έχει περάσει. Συμβαίνει και στους καλύτερους παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS