UPDATE #NOW

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της JLo έρχεται και θα ανοίξει το Tribeca Festival


Κλέλια Φατούρου

14 Απριλίου 2022

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της JLo έρχεται και θα ανοίξει το Tribeca Festival
Instagram/jloparaguay
Το Tribeca θα κάνει πρεμιέρα με το ντοκιμαντέρ για την καριέρα της Jennifer Lopez

Η "Jenny From the Block" επιστρέφει και αυτή τη φορά θα το κάνει στο Tribeca Festival. Το μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ θα κάνει πρεμιέρα με το ντοκιμαντέρ "Halftime", που ακολουθεί την Jennifer Lopez σε ένα ταξίδι αναμνήσεων που ξεκινά από τη γενέτειρά της, το Bronx, και φτάνει στο σήμερα.

Εντελώς συμβολικά (μάλλον), η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Μανχάταν και το United Palace, μόλις ελάχιστες στάσεις μετρό μακριά από το Bronx. Μία εδομάδα μετά το μεγάλο opening στις 8 Ιουνίου, το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιο στο Netflix, στις 14 Ιουνίου.

Η σκηνοθέτιδα του "Halftime" Amanda Micheli μας αποκαλύπτει την Jennifer Lopez, ενώ ετοιμάζεται για το ημίχρονο του Super Bowl αλλά και για την ερμηνεία της στην ορκομωσία του Joe Biden. «Είναι μεγάλη η τιμή να επιλέγεσαι για την πρεμιέρα του Tribeca και τόσο όμορφο να γιορτάζουμε την καριέρα της Lopez, λίγα μίλια μακριά από το πατρικό της. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι ένα όνειρό μου που μόλις πραγματοποιήθηκε».

Το Tribeca Festival από την πλευρά του, είναι ενθουσιασμένο με αυτή την πρεμιέρα και υποστηρίζει ότι η ακτιβιστική φύση της Lopez ταιριάζει απόλυτα με όλα αυτά που πρεσβεύει το φεστιβάλ. «Το Tribeca είναι περήφανο για την γκάμα που υπάρχει στο πρόγραμμά του και αντανακλά την ισότητα και τη συμπερίληψη. Η εξερεύνηση της κουλτούρας της Λατίνας Jennifer Lopez είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα».

Ο συν-ιδρυτής του φεστιβάλ, Robert DeNiro, μοιράζεται την ίδια άποψη και θεωρεί ότι η διήγηση ιστοριών που προκύπτει από τις ταινίες και τη μουσική ενώνει τους ανθρώπους και προάγει τη δημιουργική έκφραση.