ΣΤΙΛ RUNWAYS

Miu Miu S/S 2023: H FKA Twigs έκλεισε το show της Miuccia Prada


Μάρθα Κουμπάνη

6 Οκτωβρίου 2022

Miu Miu S/S 2023: H FKA Twigs έκλεισε το show της Miuccia Prada
H νέα συλλογή Miu Miu ήταν όλο εκπλήξεις

Εάν αναρωτιόσασταν αν η τάση της μίνι φούστας θα συνεχιστεί ή όχι τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, επιτρέψτε στην τελευταία συλλογή της Miu Miu να σας το επιβεβαιώσει. Ενώ το σόου παρουσίαζε μεγάλα ονόματα όπως η Bella Hadid, η Miranda July, η Emily Ratajkowski και η FKA Twigs η οποία έκλεισε το show, μοντέλα όλων των φύλων βγήκαν στην πασαρέλα με τα τελευταία σχέδια της Miuccia Prada, ανατρέποντας τους τα στερεότυπα με τον πιο προφανή τρόπο.

H star εμφανίστηκε με ένα look που δεν έχουμε συνηθίσει, με prepp, ριμπ πλεκτό σε σκούρο μπλε, λευκό πουκάμισο από μέσα και mini skirt με girly λεπτομέρεια.

«Με ενδιαφέρει η έννοια της μετάφρασης - πώς να μεταφράσω ένα συναίσθημα, μια

διάθεση, μια έννοια, σε αντικείμενο. Αυτή η συλλογή αφορά τη μόδα που γεννήθηκε από την πραγματικότητα και γεννήθηκε για την πραγματικότητα, για να τοποθετηθεί ξανά σε αυτό το πλαίσιο. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δημιουργούμε. Αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι κάθε κομμάτι έχει σκοπό και λόγο. Δεν είναι καιρός για μόδα χωρίς νόημα», είπε η Miuccia Prada.

Για να οργανώσει το σόου, η Prada ζήτησε τη βοήθεια του καλλιτέχνη Shuang Li και του AMO για να κατασκευάσει μια πασαρέλα με το Palais d'Iéna να αντανακλά αυτήν την ιδέα των νέων πραγματικοτήτων.

Η συλλογή περιλάμβανε φυσικά μίνι φούστες και σορτς αυτή την φορά από δέρμα, με φθαρμένη όψη και έντονο το στοιχείο του utility μέσα από μεγάλες τσέπες σε μικρές φούστες και ζώνες ασφαλείας σε μικροσκοπικά tops.

Τα παπούτσια ήταν αποκάλυψη, με την σχεδιάστρια να παρουσιάζει ένα υβρίδιο μπότας και σανδαλιού.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS