ΣΤΙΛ SHOPPING

Ένα πολύτιμο δώρο αποκλειστικά για εσάς: H luxury θεραπεία μαλλιών από την Kérastase


10 Δεκεμβρίου 2014

Πόσες φορές έχετε διαβάσει ότι τα μαλλιά είναι η γοητεία της γυναίκας; Και οι περισσότερες μάλλον συμφωνούμε γι’ αυτό τα θέλουμε λαμπερά και υγιή. Τα έμπειρα χέρια ενός επαγγελματία μπορούν να το καταφέρουν, αλλά καμία δεν έχει το χρόνο να επισκέπτεται καθημερινά το κομμωτήριό της.

Ωστόσο, τον χρόνο που μπορεί να “ξεκλέψει” μία σύγχρονη γυναίκα για τον εαυτό της, καλό είναι να τον απολαύσει όσο περισσότερο γίνεται. Το jennygr_team μερίμνησε γι’ αυτό και εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Secret Club μία πολυτελή θεραπεία μαλλιών από την KÉRASTASE.

kerastase1

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για Τελετουργία 24 Καρατίων Elixir Ultime για μοναδική λάμψη & μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά. Όσες από εσάς είστε κάτοχοι της προνομιακής κάρτας Secret Club θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε -απλώς με την επίδειξη της κάρτας σας και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση- τη “χρυσή θεραπεία” της KÉRASTASE σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Η KÉRASTASE είναι συνυφασμένη με την πολυτέλεια και γι’ αυτό χρησιμοποιείται από τους πιο διακεκριμένους κομμωτές παγκοσμίως. Αντίστοιχα και στην Ελλάδα, οι συνεργασίες της έχουν το ίδιο κύρος με τα προϊόντα και της υπηρεσίες της να είναι διαθέσιμα στα καλύτερα κομμωτήρια με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Πέραν λοιπόν της υπέροχης θεραπείας που θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από τα έμπειρα χέρια των συνεργατών της KÉRASTASE, το Secret Club σας παρέχει τη δυνατότητα έκπτωσης -20% είτε στο χτένισμα, είτε στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Kérastase.

Αποκτήστε κι εσείς την κάρτα του Secret Club και χαρίστε στον εαυτό σας μία μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών σας. Φεύγοντας μην ξεχάσετε να ζητήσετε το Elixir Ultime που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά για να διατηρήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα και φυσικά να το αποκτήσετε με 20%! έκπτωση!

buy_button - Copy

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.