ΣΤΙΛ SHOPPING

New entries: Τα πιο μοδάτα κοσμήματα της σεζόν στο Exclusive shop του Jenny.gr


27 Φεβρουαρίου 2015

dared_jewels-4-Copy.jpg

Τα κοσμήματα θα αποτελέσουν για άλλη μία σεζόν απαραίτητο accessory των εμφανίσεων μας και το Exclusive shop του Jenny.gr συνεργάστηκε με τις Ελληνίδες σχεδιάστριες Dared δημιουργώντας τα πιο glam κοσμήματα.

Hippie Chic Σκουλαρίκια 

dared_jewels (5)

Χειροποίητα επιχρυσωμένα σκουλαρίκια σε boho chic ύφος. Θα αποτελέσει σίγουρα το hot accessory που θα ολοκληρώσει το επίσημο φόρεμα των ιδιαίτερων περιστάσεων. Mπορούν να δώσει ένταση και χαρακτήρα στο πιο απλό τοπ ή φόρεμα εύκολα και γρήγορα, χωρίς καμία προσπάθεια. Extra tip: αποφύγετε να τα φορέσετε με ένα επίσης εντυπωσιακό κολιέ.

dared_jewels (6) dared_jewels (7) Details: Χειροποίητα Χρώμα: κίτρινο χρυσό Τυρκουάζ πέτρες στο τελείωμα Ύψος: 14cm Αγοράστε τα εδώ.

buy_button1

Chevron Multi Rings 

dared_jewels (2)

Χειροποίητα επιχρυσωμένα δαχτυλίδια. Τα chevron multi rings αποτελούν μία από τις δυνατές τάσεις της σεζόν. Ως ένα αγαπημένο γυναικείο φετίχ, πολλές γυναίκες τα επιλέγουν για να ολοκληρώσουν με στιλ και λάμψη τα looks τους. Κι όχι άδικα καθώς μπορείτε να τα φορέσετε μαζί και να δημιουργήσετε ένα απόλυτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

dared_jewels (1) dared_jewels (4)

Details: 2 ξεχωριστά τεμάχια που πωλούνται μαζί Χρώμα: κίτρινο χρυσό Ρυθμιζόμενο μέγεθος

Αγοράστε το εδώ. 

buy_button1 Hand Chain Bracelet 

 IMG_4636

Χειροποίητη επιχρυσωμένη αλυσίδα χεριού σε ancient chic στυλ. Το hand chain bracelet με τις γεωμετρικές αναφορές αγκαλιάζει το χέρι και ενώνεται με αλυσίδα καταλήγοντας στο δείκτη. Extra Tip: Συνδυάστε το Hand Chain Bracelet με τα Chevron Multi Rings για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. IMG_4637 IMG_4640 Details: Χρώμα: κίτρινο χρυσό Ρυθμιζόμενο μέγεθος Αγοράστε το εδώ.

buy_button1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.