ΣΤΙΛ SHOPPING

Το trucker hat by Apostolos Mitropoulos στο Exclusive Shop του Jenny.gr


4 Μαρτίου 2015

hat_mitropoulos-3-Copy.jpg
Είμαστε σίγουρες πως θα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά τη νέα funky δημιουργία που έφτιαξε ο Apostolos Mitropoulos σε συνεργασία με το Exclusive shop του Jenny.gr. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο ασπρόμαυρο καπέλο με PVC print μεγάλης αντοχής αποκλειστικά by Apostolos Mitropoulos. Ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της εποχής που βάζει  τα funky κομμάτια στο επίκεντρο της μόδας, αποτελεί hot κομμάτι των καθημερινών εμφανίσεων που δίνει στιλ, χαρακτήρα κι ένταση ακόμα και στο πιο μίνιμαλ ντύσιμο. hat_mitropoulos (1) hat_mitropoulos (2) Details: Unisex Διαστάσεις print: 15cm x 8,5cm 100% Nylon δίχτυ One Size (ρυθμιζόμενο μέγεθος - fits all) Πλένεται στο χέρι Αγοράστε το εδώ. buy_button1  

Το 5% από τις πωλήσεις προϊόντων του e-shop θα διατίθεται σε 6μηνιαία βάση μέσω του Δεσμού για την κάλυψη αναγκών κοινωφελών οργανισμών σε είδος,δίνοντας έμφαση σε οργανισμούς που βοηθούν παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.