ΣΤΙΛ SHOPPING

2 κιμονό Charites στο Exclusive Shop του Jenny.gr


12 Μαρτίου 2015

Σταδιακά ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες να υποδεχθούμε τις "γλυκιές" ανοιξιάτικες μέρες με τα κατάλληλα κομμάτια στην ντουλάπα μας. Για το πρώτο που πρέπει να μεριμνήσουμε είναι να έχουμε τα κατάλληλα πανωφόρια που φυσικά δεν είναι παλτό ή μπουφάν. Τα αγαπημένα κιμονό είναι must have κομμάτια για την άνοιξη. Πέραν του ότι είναι αποτελούν ιδανικά πανωφόρια για τις εαρινές μέρες, δίνουν επιπλέον πόντους στιλ σε όλα τα outfits. Έτσι το Exclusive Shop του Jenny.gr μαζί με το brand Charites εξασφάλισαν αποκλειστικά για εσάς 2 μοναδικά κι ευκολοφόρετα κιμονό!

kimono_charites (2)Μαύρο κοντό κιμονό σε γιαπωνέζικο ριχτό στυλ χωρίς κουμπιά ή τσέπες. Details: Χρώμα: Μαύρο 63% Polyester 33% Viscose 3% Elastane Προτείνεται στεγνό καθάρισμα Handmade in Greece

buy_button1

maxi_kimono (5)

Γκρι μακρύ κιμονό από μαλακό ύφασμα. Details: Χρώμα: Γκρι 85% Polyester 10% rayon 5% spandex Προτείνεται στεγνό καθάρισμα Handmade in Greece

buy_button1

Style tip: Φορέστε τα από το πρωί ως το βράδυ. Μπορούν να συνοδεύσουν το casual αλλά και το πιο glam outfit, πάντα με τα ανάλογα αξεσουάρ. Extra tip: Δοκιμάστε να συνδυάσετε το μαύρο κιμονό με τα sneakers σας!

Για τους κατόχους της προνομιακής κάρτας Secret Club ισχύει έκπτωση 15% στην αγορά των κιμονό κι των υπόλοιπων προϊόντων του Exclusive Shop! Γι' αυτό αν δεν έχετε ακόμα την κάρτα αποκτήστε την ΤΩΡΑ!

buy_button - Copy

Το 5% από τις πωλήσεις προϊόντων του e-shop θα διατίθεται σε 6μηνιαία βάση μέσω του Δεσμού για την κάλυψη αναγκών κοινωφελών οργανισμών σε είδος,δίνοντας έμφαση σε οργανισμούς που βοηθούν παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.