ΣΤΙΛ SHOPPING

Secret Club by Jenny.gr: ένα premium club μελών που δεν είναι πια μυστικό


12 Μαΐου 2015

JennyGr-9-Copy.jpg

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το λανσάρισμα του Secret Club by Jenny.gr στο Air Lounge του Fresh Hotel με το motto “Share your secret”.

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους καλεσμένους από τον χώρο των media, της μόδας και της ομορφιάς το μυστικό του Jenny.gr και φωτογραφήθηκε μαζί τους στο fun photobooth.

Το Secret Club είναι το μικρό μυστικό που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Jenny.gr και βρίσκεται στη νέα πλατφόρμα Jyou.gr ! Πρόκειται για ένα club μελών για όσες γυναίκες θέλουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια.

Η ομάδα του Jenny.gr μέσα από την καθημερινή επαφή με τις αναγνώστριες αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και εξασφάλισε για τις πιστές ακόλουθες την πρώτη premium κάρτα προνομίων που θα έχουν συνέχεια στο πορτοφόλι τους.

Συγκεκριμένα, τo Secret Club by Jenny.gr συνεργάζεται με περισσότερα από 50 brands και πάνω από 100 καταστήματα καλλυντικών, ενδυμάτων, υπηρεσίες ομορφιάς, ψυχαγωγίας, υπηρεσίες για παιδιά, ξενοδοχεία κ.ά, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά για τα μέλη του εκπτώσεις έως 30% καθώς και ιδιαίτερα προνόμια.

Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι της κάρτας Secret Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 15% έκπτωση σε όλες τις δημιουργίες του νέου Exclusive Shop by Jenny.gr που είναι το άλλο «παιδί» της πλατφόρμας Jyou και όπου Έλληνες σχεδιασχές δημιουργούν items αποκλειστικά για το jenny.gr

Για να γίνει κάποιος μέλος του Secret Club, αρκεί να συμπληρώσει τη φόρμα αίτησης μέλους και να καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 25€. Έπειτα θα λάβει στην πόρτα του την προσωποποιημένη κάρτα μέλους που δίνει πρόσβαση σε όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις των συνεργατών μόνο με την επίδειξή της.

card_final1

Μπορείτε να την αγοράσετε εδώ.

To event για το λανσάρισμα του club διοργανώθηκε με την ευγενική χορηγία του Lipton Teatox που προσφέρει μαζί με το προϊόν έναν μοναδικό οδηγό βασισμένο στο πράσινο τσάι και αφιερωμένο στο wellness. Eίναι ένα πλάνο 30 ημερών που έχει στόχο, να προσφέρει υγεία, ισορροπία και όμορφη εμφάνιση.

Τέλος η υπέροχη θέα από το Air Lounge του Fresh Hotel σε συνδυασμό με τον στολισμό από τη Fleria και την 'Bag of Secrets' που έλαβαν οι καλεσμένοι, γεμάτη από μικρά μυστικά των Era Nuts, της Apivita, του Vardas και του MyPlayce ολοκλήρωσαν με επιτυχία το «μυστικό» event.

Το μυστικό όμως δε σταματάει εδώ! To Jennygr_team υπόσχεται να ψάχνει αυτά που ζητάτε και να εμπλουτίζει διαρκώς τη λίστα του Secret club με ό,τι νέο και ξεχωριστό κυκλοφορεί γύρω μας.

[gallery-448339]

Για πληροφορίες επισκεφθείτε: www.jyou.gr Secret Club: http://www.jyou.gr/secret-club Exclusive Shop: www.jyou.gr/exclusive-shop/ www.facebook.com/jyougr

Official social media hashtags:

#secretclubjennygr #jyougr #jennygr #exclusiveshopjennygr

Mε την ευγενική χορηγία

lipton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.