ΣΤΙΛ SHOPPING

Αυτό το ρούχο αγοράζουν όλες οι Γαλλίδες τώρα


MMEINTANI

5 Ιανουαρίου 2017

abaca-566016-053-1.jpg

Για το μακρύ παλτό, φυσικά. Ικανό να τραβήξει την προσοχή με το που εμφανιστούμε κάπου, είναι το item εκείνο που ολοκληρώνει κάθε χειμωνιάτικο σύνολο, μπορεί να φορεθεί πραγματικά με οτιδήποτε και έχει τόσες διαφορετικές εκδοχές που αποκλείεται να μην βρείτε ένα που να σας ικανοποιεί απόλυτα.

Είτε σε κλασικό μαύρο, το οποίο φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε με ένα απλό τζιν και sneakers είτε με το αγαπημένο σας cocktail dress, μέχρι τα πιο casual σε ανοιχτές αποχρώσεις και με ωραίες λεπτομέρειες όπως η γούνα, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να υπάρχει στη shopping list σας αυτές τις μέρες.

Προτείνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς, που θα σας βολεύει απόλυτα ανάλογα με το lifestyle και τις υποχρεώσεις σας. Έτσι κι αλλιώς, είναι ένα κομμάτι διαχρονικό, που θα κάνει απόσβεση ανά τα χρόνια, επομένως αξίζει να διαλέξετε το καλύτερο για την γκαρνταρόμπα σας. 

[gallery-716060]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.