ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα δύο φορέματα που δεν θα σταματήσετε να φοράτε την άνοιξη


MMEINTANI

8 Μαρτίου 2017

street-fashion-waw1718-105.jpg

Ο συνδυασμός που κάνει θραύση μέχρι να φύγει ο χειμώνας

Ένα floral dress όπως ξέρουμε όλες είναι το κομμάτι που μας βάζει αυτόματα σε spring mood και φυσικά, μπορούμε να ξεκινήσουμε να το φοράμε από τώρα, κάνοντας το σωστό styling, μέχρι να έρθει επιτέλους η εποχή που θα το φοράμε μόνο του.

Για την ώρα έχω ξεχωρίσει δύο μοναδικά κομμάτια που κινούνται σε αυτό το στιλ, με το καθένα να δίνει ένα ξεχωριστό ύφος στα looks μας. Το πρώτο είναι ίσως η πιο ωραία επιλογή για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο layering, φορώντας το είτε πάνω από ένα απλό μαύρο φόρεμα είτε πάνω από το τζιν σας.

Lyrid embroidered dress, Nidodileda & Τονια Μητρουδη (βρείτε το εδώ)

Το δεύτερο αρκεί από μόνο του για να δημιουργήσετε statement με ένα αρκετά bohemian twist. Συνδυάστε το με chunky κοσμήματα που θα εντείνουν αυτό το αποτέλεσμα και με ένα ζευγάρι μπότες που θα σας κάνουν να μοιάζετε σα να έχετε βγει από τα 70s.

Peacock printed dress, Nidodileda & Τονια Μητρουδη (βρείτε το εδώ)

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας νομίζω ότι τα δύο αυτά κομμάτια αξίζουν να υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα σας αφού είναι items με διαχρονικό χαρακτήρα και μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα για διάφορες περιστάσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.