ΣΤΙΛ SHOPPING

Το preppy chic δεν ήταν ποτέ πιο μοντέρνο


MMEINTANI

27 Απριλίου 2017

su17-d2-05-april-452-v1.jpg

Σε αυτή τη λογική έχουμε αγαπήσει ήδη τη νέα κολεξιόν της Brooks Brothers για το Καλοκαίρι του 2017. Με βασική έμπνευση τα ταξίδια από τις ακτές του Newport μέχρι τις παραλίες της Νότιας Γαλλίας - σκεφτείτε κάτι σαν το iconic στιλ της Gloria Guinness φωτογραφιζόμενης από τον Cecil Beaton τη δεκαετία του 1960, οι προτάσεις του brand περιλαμβάνουν θηλυκές γραμμές, άνετες φόρμες και μια χρωματική γκάμα που μοιάζει σα να φτιάχτηκε για να ντύσει τα πιο κομψά καλοκαίρια μας.

Αυτό άλλωστε που αναζητάμε όλες μας όταν επιλέγουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα είναι ρούχα που ναι μεν θα έχουν μία συγκεκριμένη φόρμα, δεν θα μας δεσμεύουν όμως και παράλληλα θα κάνουν τις κινήσεις μας να διαθέτουν αέρα και ζωντάνια – καμία δε θέλει να νιώθει άβολα σε μια σεζόν που κατεξοχήν χαρακτηρίζεται από την έννοια της άνεσης.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η νέα κολεξιόν της Brook Brothers έχει ήδη μπει ψηλά στη wishlist μας, αφού εκτός από τις άνετες φόρμες που αναδεικνύουν τη σιλουέτα χωρίς να την περιορίζουν, ακολουθούν και μία χρωματική παλέτα που ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα και μπορεί εύκολα να κάνει blending με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της ντουλάπας μας.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο καταξιωμένος designer Zac Posen ανέλαβε το creative κομμάτι της Brooks Brothers, ο αέρας ανανέωσης έγινε άμεσα αντιληπτός. «Στο ταξίδι μου ως Creative Director της γυναικείας συλλογής της Brooks Brothers συνεχίζω να αναπτύσσω τις βασικές της σιλουέτες με στόχο να δημιουργήσω κομμάτια που οι γυναίκες θα μπορούν να έχουν στη ντουλάπα τους και θα είναι το ίδιο μοντέρνα όσο και διαχρονικά. Τα πάντα κινούνται γύρω από το να ακολουθήσω τη φιλοσοφία του brand, κάνοντας focus στη γυναίκα που θέλει να δείχνει chic αλλά χωρίς να φαίνεται πως έχει προσπαθήσει για αυτό». Και κρίνοντας από τα κομμάτια της νέας κολεξιόν νομίζουμε το έχει καταφέρει στο μέγιστο.

Ουδέτερες αποχρώσεις της άμμου, λευκό που θυμίζει παραλίες, απαλό ροζ και μπλε αλλά και κοραλλί λεπτομέρειες που βάζουν την απαραίτητη καλοκαιρινή νότα χωρίς το αποτέλεσμα να είναι too much, γίνονται ο καμβάς που είτε θα χτίσουμε πάνω σε αυτόν είτε θα τον αναμείξουμε με τα χρώματα της επιλογής μας.

Κομμάτια όπως το off the shoulders φόρεμα που φέρει το αποκλειστικό print του brand, το οποίο μάλιστα ονομάζεται Palm Tree Blue, βαμβακερά φορέματα από διάτρητα υλικά και shirt dresses με τονισμένη μέση που αναδεικνύει υπέροχα το θηλυκό αυτό σημείο της σιλουέτας, είναι λίγα από τα must-have pieces που θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε την πιο elegant καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Όλες μας ξέρουμε βέβαια ότι κανένα look δεν θεωρείται ολοκληρωμένο χωρίς τα αξεσουάρ που θα βάλουν την τελική πινελιά, γι’ αυτό και η Brooks Brothers έχει φροντίσει να μας προσφέρει τα πιο καλοκαιρινά designs που θα «δέσουν» τα σύνολά μας. Τσάντες με λεπτομέρειες από δέρμα και ψάθα, φουλάρια σε έντονα χρώματα, δερμάτινες εσπαντρίγιες αλλά και άνετες πλατφόρμες είναι τα κομμάτια-κλειδιά που θα μας αναδείξουν σε πρωταγωνίστριες του στιλ, είτε στην πόλη είτε στις διακοπές μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.