ΣΤΙΛ SHOPPING

Η βόλτα για shopping που με έκανε να αγαπήσω τα prints


MMEINTANI

18 Μαΐου 2017

ale-attrattivo-2.jpg

Και ενώ δεν είχα σκοπό να το προσπαθήσω επί τούτου, έτυχε να με φέρει ο δρόμος μου στο κατάστημα της ΆLE στην Πατησίων, την ώρα που επέστρεφα από ένα επαγγελματικό ραντεβού και έπρεπε να γυρίσω στο γραφείο. Λίγη ώρα για shopping ομως όλες μπορούμε να ξεκλέβουμε πού και πού, έτσι δεν είναι;

Ο προσεγμένος χώρος ήταν το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή - αν έχετε και εσείς ένα κόλλημα με το περιβάλλον που ψωνίζετε, θα με καταλάβετε. Μετά την πρώτη εντύπωση σειρά είχε φυσικά ο βασικός σκοπός για τον οποίο αποφάσισα να μπω στο κατάστημα, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να ανακαλύψω τα κομμάτια που θα έβαζαν έναν πιο casual chic τόνο στις εμφανίσεις μου και θα με έκαναν να σταματήσω να φοράω αποκλειστικά μονόχρωμα σύνολα, κάτι που πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει. Είπαμε, καλοκαίρι έρχεται, λίγο χρώμα επιβάλλεται.

Φαρδιές παντελόνες με εντυπωσιακά prints, πουκάμισα με καλσικά ριγέ μοτίβα και περίτεχνα δεσίματα στο τελείωμα, εσπαντρίγιες και platform shoes που υπόσχονται τα πιο άνετα looks τόσο για την πόλη όσο και για τις διακοπές στο νησί, με έβαλαν κατευθείαν σε καλοκαιρινό mood και με έκαναν να απαρνηθώ για λίγο το total black και να δω τον εαυτό μου μέσα σε bold μοτίβα και εντυπωσιακά σχέδια που θα βάλουν ένα ιδιαίτερο twist στα summer outfits μου.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στην αρχή εννοείται ότι το μάτι μου πήγε προς τις πιο basic αποχρώσεις, καθώς έτσι έχω συνηθίσει, δεν άργησα πολύ όμως να λατρέψω την παντελόνα με τα tropical prints που βλέπετε παρακάτω αλλά και να δοκιμάσω ένα εντυπωσιακό φλοράλ top που νομίζω θα δώσει την απαραίτητη ζωντάνια στις εμφανίσεις μου.

Εγώ εννοείται πως έφυγα με shopping bags και τον κατάλογο ανά χείρας αφού το συγκεκριμένο shopping affair δεν πρόκειται να σταματήσει, μιας και επιστρέφοντας στο γραφείο συνέχισα να προσθέτω κομμάτια στη wishlist μου μέσα από το www.ale.com.gr. Και τα αποτελέσματα θα τα δείτε στα σύνολά μου από εδώ και στος εξής αφού πλέον μπορώ να πω ότι δεν τα φοβάμαι τα prints - το total grey μπορεί να περιμένει μέχρι το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε τα ΆLE στα social media:

Facebook: ΆLE, The Non Usual Way

Instagram: ale_non_usual

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.